Se circulă în coloană spre munte și spre mare UPDATE Traficul pe DN1 este blocat, din cauza unui accident în care a fost implicat un autocar

Se circulă în coloană spre munte și spre mare UPDATE Traficul pe DN1 este blocat, din cauza unui accident în care a fost implicat un autocar

Este aglomeraţie, vineri după amiază, pe mai multe drumuri care duc spre munte şi spre litoral, în unele zone formându-se coloane de maşini.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 1 Ploieşti – Braşov sunt coloane de autovehicule în Comarnic şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov, precum şi între staţiunile Predeal – Buşteni, în direcţia către Ploieşti.

UPDATE: În jurul orei 18:00, traficul pe DN 1 este blocat, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autocar în care se aflau 28 de persoane şi un autoturism. În urma evenimentului, mai multe persoane din autoturism sunt rănite. Accidentul a avut loc la kilometrul 128+400 de metri al DN 1, în cartierul Poiana Ţapului din oraşul Buşteni. Traficul rutier pe DN 1 este blocat.

ADVERTISING

De asemenea, pe DN 7 Piteşti - Sibiu este trafic îngreunat în localităţile Bujoreni şi Călimăneşti, pe ambele sensuri de mers, iar pe DN 39 Constanţa - Vama Veche este coloană de autovehicule în staţiunea Eforie Nord, în direcţia către litoral.

În privinţa circulaţiei pe autostrăzi, sursa citată anunţă că pe A 1 Bucureşti - Piteşti este trafic uşor îngreunat la intrarea în Capitală.

Pe A 2 Bucureşti - Constanţa, traficul este intens în direcţia către Constanţa, fără a fi formate coloane de autovehicule, fiind înregistrate în medie 35-40 autovehicule/minut, iar pe A 4 Ovidiu - Agigea sunt valori de trafic uşor ridicate în direcţia către litoral.

ADVERTISING

Totodată, pe A 3 Bucureşti - Ploieşti se circulă normal.

Centrul Infotrafic recomandă conducătorilor auto să circule cu multă atenţie, în limitele legale de viteză, adaptată la condiţiile de trafic, să mărească distanţă de siguranţă dintre autovehicule, să se asigure foarte bine înainte de schimbarea benzii şi să evite manevrele riscante şi depăşirile periculoase.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇