Agentul care a lovit cu mașina o femeie din Caracal, fiind băut și drogat, a fost dat afară din Poliție

Agentul care a lovit cu mașina o femeie din Caracal, fiind băut și drogat, a fost dat afară din Poliție

Agentul în vârstă de 21 de ani, care a provocat un accident rutier în Caracal, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor interzise, a fost dat afară din Poliţie.

“Vă comunicăm faptul că agentul de poliţie, care ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie, în municipiul Caracal, judeţul Olt, la data de 8 septembrie, i-au fost suspendate raporturile de serviciu cu unitatea angajatoare. Ne disociem de persoane care nu fac cinste uniformei şi Statutului Poliţistului”, a transmis, vineri seară,  IPJ Constanţa.

ADVERTISING

Tânărul de 21 de ani era agent de poliţie în cadrul Biroului Transporturi Constanţa – Postul Negru Vodă.

O femeie de 33 de ani a fost lovită, marți dimineață, în Caracal, de o mașină condusă de polițistul de 21 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul drugtest şi a ieşit pozitiv la două substanţe psihoactive, poliţiştii stabilind că se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Inițial, el nu a recunoscut că a condus autoturismul.

Pentru a-l acoperi pe şoferul vinovat, o tânără de 24 de ani, din Caracal, a susţinut la început că ea ar fi fost la volan.

ADVERTISING

Dar poliţiştii au avut bănuiala că la volanul mașinii s-ar fi aflat o altă persoană, mai exact un tânăr agent de poliţie din Constanţa.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇