Accident grav pe DN1, soldat cu un mort și trei răniți, printre care și un copil - UPDATE

Accident grav pe DN1, soldat cu un mort și trei răniți, printre care și un copil - <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

O femeie de 36 de ani care a fost grav rănită într-un accident rutier produs, sâmbătă, pe DN 1, în afara localităţii Azuga, a decedat, informează autorităţile prahovene.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit faptul că o femeie de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă”, precizează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

În urma evenimentului, o femeie de 36 de ani, care se afla în stop cardio-respirator şi care a fost supusă manevrelor de resuscitare, a fost declarată decedată.

ADVERTISING

În autoturism se mai aflau doi adulţi şi un copil, cele trei persoane fiind duse la spital, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier

Știrea inițială

Un autoturism în care se aflau patru persoane s-a răsturnat, sâmbătă, pe DN 1, la Azuga, o persoană fiind în stare gravă.

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în autoturism se aflau trei adulţi şi un copil.

Maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabile, toate cele patru persoane fiind rănite, arată sursa citată.

Unul dintre adulţi este inconştient, fiind resuscitat, iar celelalte victime sunt conştiente, aflate în evaluare medicală, precizează Infotrafic.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor.

În zonă carosabilul este umed, se circulă în condiţii de ploaie.

Se estimează reluarea traficului în 60 de minute.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

O maşină s-a răsturnat, sâmbătă, pe DN 1, la Azuga, patru persoane – trei adulţi şi un copil – fiind rănite. Un adult este resuscitat.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, localitatea Azuga, judeţul Prahova, un autoturism cu 4 pasageri (3 adulţi şi 1 copil) s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a transmis, sâmbătă, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că toate cele 4 persoane sunt rănite, iar unul dintre adulţi este inconştient, resuscitat.

ADVERTISING

”Celelalte victime sunt conştiente, aflate în evaluare medicală. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor”, a mai transmis sursa citată.

În zonă carosabilul este umed, se circulă în condiţii de ploaie.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇