Accident între un autocar și o dubă, pe Dealul Negru din Argeș: Opt răniți, trafic blocat

Opt persoane, între care un copil, au fost rănite într-un accident produs sâmbătă dimineaţă pe DN 7, în judeţul Argeş, după ce un autocar în care se aflau 30 de pasageri şi o dubă în care se aflau 7 persoane s-au ciocnit.

Potrivit primelor date de la locul accidentului, acesta s-a produs între localităţile Linteşti şi Morăreşti, pe Dealul Negru, iar cele două autovehicule s-au ciocnit frontal. În urma impactului, opt persoane, între care un copil, au nevoie de îngrijiri medicale, informează ISU Argeş.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, patru dintre victime au fost preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la spital. Este vorba despre două femei, dintre care una a suferit atac de panica, iar cealaltă un traumatism la coloana cervicala, şi despre doi bărbaţi care au suferit traumatisme cranio-cerebrale.

La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe SMURD de prim ajutor, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de terapie intensivă mobilă, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi două echipaje din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean.

În urma accidentului, pe carosabil se produc scurgeri de combustibil, iar traficul rutier în zonă este blocat.