Accident grav în Prahova - șase victime, dintre care doi copii

Accident grav în Prahova - șase victime, dintre care doi copii

Un grav accident rutier s-a produs, sâmbătă după amiază, în judeţul Prahova, unde s-au ciocnit trei autoturisme. Din cele 11 persoane care se aflau în mașini, şase sunt rănite. Printre răniți se află doi copii de 12 ani și o femeie care are un braţ amputat.

Potrivit ISU Prahova, citat de News.ro, accidentul s-a produs în zona localităţii Fulga, la intersecţia dintre drumul naţional 1D cu drumul judeţean 100B. În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau 11 persoane. În urma impactului, cele trei maşini au ieşit de pe carosabil, una dintre ele răsturnându-se pe câmp. 

ADVERTISING

O fată de 12 ani, aflată în comă, a fost preluată de la locul accidentului cu elicopterul şi dusă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

O altă fetiţă de 12 ani, care fusese dusă cu ambulanţa la spitalul din Ploieşti, cu diagnostic preliminar „traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial şi traumatism de coloană” va fi preluată cu un elicopter și transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. 

De asemenea, o femeie de 42 de ani a suferit o amputaţie de membru superior, un traumatism cranio-cerebral şi în cazul său există şi suspiciunea că are o fractură de femur. Ea este conştientă şi a fost preluată de un echipaj de terapie intensivă mobilă care o duce la Spitalul Floreasca din Capitală.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇