Accident feroviar în Teleorman. 4 călători au ajuns la spital, după ce un tren CFR era să intre într-un marfar deraiat plin de mașini (Foto & Video)

Accident feroviar în Teleorman. 4 călători au ajuns la spital, după ce un tren CFR era să intre într-un marfar deraiat plin de mașini (Foto & Video)

Un accident feroviar a avut loc, luni dimineață, în Teleorman, fiind activat planul roșu de intervenție. Trei persoane au ajuns la spital.

Două vagoane ale unui tren privat de marfă care transporta autoturisme Ford au deraiat, în jurul orei 4:00, iar altul s-a răsturnat, la intrarea în stația de cale ferată Roșiori Nord.

Un tren de călători, care circula pe ruta Arad- Bucureşti Nord și care se afla în spatele trenului de marfă, a frânat de urgență pentru a evita ciocnirea cu acesta.

În urma incidentului, mai mulți pasageri din trenul de călători, în care se aflau 280 de persoane, s-au rănit, a informat CFR Călători, citat de Mediafax.

image-22
Foto: Facebook/Informația Maldaeni

Mai multe persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar 4 au fost transportate la spital.

image-23
Foto: Facebook/Informația Maldaeni

„Din primele informații, trei pasageri din trenul IR 1822, Arad – București Nord, aflat în spatele trenului de marfă deraiat, în momentul frânării de urgență a trenului s-au lovit, aceștia fiind preluați de echipajele medicale pentru acordarea de îngrijiri”, a anunțat CFR, însă ulterior a crescut la 4 numărul celor care au ajuns la spital.

Grav accident feroviar între Roșiori și Măldăeni – A fost activat Planul Roșu de intervenție

Ceilalți pasageri din tren au fost preluați de trenul IR 79, Budapesta – București Nord.

ADVERTISING

CFR Călători transmite că, până la restabilirea circulației în condiții normale, sunt posibile și alte întârzieri în circulația trenurilor de călători.

tren deraiat
Foto: Facebook/Info Trafic 24

IGSU a anunțat că a fost activat planul roșu de intervenție.

”În jurul orei 04:00, un apel la 112 anunţa un accident feroviar, un tren de călători care a deraiat în judeţul Teleorman, între Roşiorii de Vede si Măldăeni. Astfel, pentru gestionarea eficientă a evenimentului, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale la faţa locului. Odată ajunse, forţele de intervenţie au constatat că accidentul feroviar nu se confirma. Trenul circula pe ruta Arad- Bucureşti Nord şi s-a oprit brusc”, anunţă IGSU, citat de News.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Trenul privat de marfă avea ca stație de destinație Portul Constanța, potrivit Mediafax.

Deraiere tren de marfa Rosiori

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇