Coliziune între un tren și un camion în Rusia: 2 morți și aproape 100 de răniți (Foto & Video)

Coliziune între un tren și un camion în Rusia: 2 morți și aproape 100 de răniți (Foto & Video)

Cel puţin doi oameni au murit şi până la 100 de persoane au fost rănite luni, când un tren de pasageri care transporta 800 de călători s-a ciocnit cu un camion Kamaz, ceea ce a dus la deraierea a opt vagoane.

Unele dintre vagoane zăceau contorsionate şi lovite lângă calea ferată, a relatat presa rusă, citată de Reuters.

Trenul venea de la Kazan, în Tatarstan, şi se îndrepta spre Adler, pe malul Mării Negre, când a deraiat în sudul regiunii Volgograd, lângă gara Kotelnikovo, la aproximativ 1.200 km sud de Moscova, a declarat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă.

"Paramedicii sunt la faţa locului", a anunţat ministerul, adăugând că 324 de lucrători din serviciile de urgenţă sunt implicaţi în operaţiune. Au fost solicitate, de asemenea, elicoptere de urgenţă.

Canalul Telegram Mash a anunţat că cel puţin două persoane au fost ucise, dar că numărul morţilor ar putea creşte. Agenţia de ştiri Interfax a declarat că până la 100 de persoane ar putea fi rănite.

O înregistrare video neverificată care circulă pe Telegram arată cel puţin patru vagoane deraiate, unele răsucite, cu oameni ieşind din unul răsturnat pe o parte lângă şine.

Mash a publicat o înregistrare video care arată rămăşiţele lovite ale cabinei unui camion Kamaz lângă trenul deraiat.

ADVERTISING

TASS a citat surse neidentificate din cadrul forţelor de ordine ruse care au declarat că 20 de persoane au fost rănite în urma coliziunii trenului cu un camion Kamaz.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇