A vrut să dea înapoi, dar a provocat un accident cu trei mașini și doi pietoni

A vrut să dea înapoi, dar a provocat un accident cu trei mașini și doi pietoni

O şoferiţă care a vrut să intre de pe un podeţ într-un drum judeţean din Gorj, mergând cu autoturismul înapoi, a provocat un accident în care au fost rănite şase persoane.

Accidentul a avut loc duminică, 6 octombrie, pe drumul judeţean 675, în localitatea gorjeană Ţicleni.

Potrivit Poliției Gorj, o femeie de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a dat înapoi cu un autoturism pe un podeț, cu intenția de a ieşi în strada principală DJ 675.

În urma tentativei, a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat de 61 de ani, din comuna Bâlteni, care se deplasa pe DJ 675 Ţicleni, din direcţia Peşteana Jiu către Tg Cărbuneşti.

ADVERTISING

Lovit, microbuzul a ricoșat în partea stângă a direcţiei de mers, a acroşat un alt autoturism şi a lovit două persoane care se aflau pe acostament lângă ultimul autoturism.

Poliția Gorj, citată de News.ro, mai informează că în urma impactului, cei doi pietoni aflaţi pe acostament - o femeie de 53 de ani, din oraşul Ţicleni şi un bărbat de 54 de ani, din aceeaşi localitate – au fost răniţi.

De asemenea, şoferul microbuzului şi două pasagere din microbuz au fost răniţi.

Cei doi conducători auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilometru, ambele rezultate fiind negative.

ADVERTISING

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează sursa citată.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇