A început mini-vacanța: Coloane de mașini stau pe A1, DN1 și DN 7

A început mini-vacanța: Coloane de mașini stau pe A1, DN1 și DN 7

Traficul este aglomerat, joi după-amiază, în mai multe puncte pe autostrada A1, dar şi pe DN 1 – Valea Prahovei şi DN 7, în zone din judeţele Argeş şi Sibiu.

Potrivit Infotrafic, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, de la kilometrul 14, pe sensul de intrare în Capitală, este coloană de autoturisme de doi kilometri , iar pe sensul de mers către Piteşti, valorile de trafic sunt în creştere.

De asemenea, sunt semnalate valori ridicate de trafic pe DN 1, pe sensul de urcare spre Braşov, pe raza staţiunilor Comarnic, Buşteni şi Azuga, iar în localitatea Otopeni, circulaţia autovehiculelor este restricţionată pe banda numărul 3 din cauza unei tamponări.

ADVERTISING

Trafic intens este şi pe DN 7 Piteşti-Râmnicu-Vâlcea, în zona localităţii Bascov, judeţul Argeş, iar în judeţul Sibiu, pe sensul către Râmnicu Vâlcea al DN 7 Sibiu-Râmnicu Vâlcea, între localităţile Tălmaciu şi Veştem, este semnalată aglomeraţie, fiind formată coloană de autovehicule de 5 kilometri.

Totodată, se înregistrează valori de trafic în uşoară creştere pe DN 2 Bucureşti-Buzău şi DN6 Bucureşti-Alexandria, pe sensul de ieşire din Capitală.

Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa sunt valori de trafic normale, cu un flux de 30-35 de autoturisme/minut şi nu sunt înregistrate coloane nici în zona lucrărilor de la Podul Cernavodă (km 155-161), nici la staţia de taxare de la Feteşti (km144), anunţă sursa citată.

ADVERTISING

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇