5 morți și 13 răniți după ce un bărbat a intrat cu mașina în mulțime, în China. Apoi, a început să arunce în aer cu bancnote (Video)

5 morți și 13 răniți după ce un bărbat a intrat cu mașina în mulțime, în China. Apoi, a început să arunce în aer cu bancnote (Video)

Cinci oameni au murit și alți 13 au fost răniți după ce un bărbat a intrat cu mașina în mulțime, în orașul Guangzhou, din China. Imediat după incident, bărbatul s-a dat jos din autoturism și a început să arunce în aer cu bancnote.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost reținut, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, scrie BBC.

Accidentul a avut loc miercuri seara, la o ora de vârf, într-o intersecție aglomerată din orașul aflat sudul țării cu o populație de 19 milioane de locuitori.

"A intrat cu mașina în mod deliberat în oamenii care așteptau la semafor. I-a lovit cu răutate. După aceea, a întors mașina și i-a lovit din nou. Nu conducea prea repede, dar unii oameni nu au putut să fugă la timp pentru că nu și-au dat seama că va intra în ei”, a declarat un martor ocular pentru postul local Hongxin News.

ADVERTISING

De asemenea, bărbatul ar fi intrat cu mașina într-un polițist rutier, dar acesta a reușit să scape.

Un clip difuzat pe rețelele de socializare arată o fată întinsă pe pământ la locul incidentului, în timp ce o femeie despre care se spune că este mama ei este văzută lângă ea plângând.

Un alt martor a spus că la o oră de la incident locul era încă plin de ambulanțe și polițiști rutieri.

"Scena a fost mult prea tragică și nu am suportat să o văd. M-am simțit atât de rău încât mi-a venit să vomit ori de câte ori auzeam sirena ambulanței", a spus persoana.

ADVERTISING

Mulți au remarcat că bărbatul conducea o mașină de lux și s-au întrebat dacă provine dintr-o familie bogată și puternică.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇