400 de lei. Atât au primit amendă cele două protestatare care i-au strigat Andreei Moldovan „Marș, criminalo!”

400 de lei. Atât au primit amendă cele două protestatare care i-au strigat Andreei Moldovan „Marș, criminalo!”

Pentru modul cum au ales să protesteze la adresa medicului Andreea Moldovan (demis miercuri din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii), Codruța Cerva și Oana Lovin au fost amendate cu doar 400 de lei fiecare.

Cele două protestatare extrem de guralive şi promovate intens de o anumită parte a televiziunilor de ştiri au fost miercuri să facă scandal la Ministerul Sănătăţii, unde au dus ciolane si saci cu gunoaie.

Mașina medicului Moldovan a fost blocată pentru un moment de protestatarele care i-au strigat acuzații grave, fără niciun fel de acoperire, dar și injurii incalificabile. Iată doar două exemple:

ADVERTISING

„Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă, nenorocito! Cum îți permiți tu să dai un ordin ilegal, neterminata lumii!”.

„Ați omorât oameni cu bună știință, criminalilor! Afară, afară din țară cu voi, trădători de țară! Criminali! Criminalilor! Criminalo, marș! Marș, criminalo!”.

Circul a durat zeci de minute. În plus, Codruta Cerva si Oana Lovin l-au lovit cu piciorul si cu o umbrelă în faţă pe un tânăr care a dorit sa strângă de pe jos gunoaiele aduse de cele două în faţa MS. Atunci au intervenit şi jandarmii.

Un susținător de-al lui Vlad Voiculescu, agresat fizic de mahalagioaicele Cerva și Oana Lovin

Jandarmeria Bucureşti a precizat pentru Aktual24.ro că a aplicat doar două amenzi, de câte 400 de lei, pentru cele două individe.

ADVERTISING

Cele două au primit sancţiunea pentru "încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice".

Partea frumoasă este că ulterior acestui scandal Andreea Moldovan a fost așteptată la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, cu flori și mesaje de recunoștință.

Citeşte şi analiza lui Ciprian Mihali despre mașinăria media (de la televiziune la rețele sociale) ca dispozitiv de produs halucinații colective.

Fabrica de halucinații și de extremism

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇