4 oameni au fost loviţi de trăsnet în faţa Casei Albe. Momentul a fost prins pe video UPDATE Trei au murit

4 oameni au fost loviţi de trăsnet în faţa Casei Albe. Momentul a fost prins pe video <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Trei au murit

Patru persoane au fost lovite de trăsnet la Casa Albă, fiind transportate în stare critică la spital.

UPDATE 1: Doi dintre cei loviți de fulger au decedat. Este vorba de un cuplu din statul american Wisconsin: James Mueller, în vârstă de 76 de ani, şi soţia lui, Donna Mueller, în vârstă de 75 de ani.

UPDATE 2: A fost confirmat şi decesul celei de-a treia victime, un tânăr de 29 de ani. A patra persoană este în continuare "în stare critică", potrivit poliţiei din Washington.

Trăsnetul a căzut în parcul Lafayette, care se află chiar vizavi de Casa Albă, a declarat Vito Maggiolo, purtătorul de cuvânt al pompierilor din Washington DC, , citat de CNN.

ADVERTISING

Iată momentul trăsnetului:

„Toți cei patru aveau răni foarte grave, care le puneau viața în pericol”, atunci când au sosit salvatorii, a spus Maggiolo, care nu a putut oferi detalii suplimentare despre incident sau despre starea victimelor.

Este vorba despre doi bărbaţi şi două femei care se adăposteau de furtună sub un copac, potrivit unei surse din poliţie.

Ei au fost transferați la spitale din zonă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

O furtună puternică a lovit regiunea Capitalei SUA, joi seară, în jurul orei locale 19:00.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇