Vineri, ședință de guvern dedicată Educației

Vineri, ședință de guvern dedicată Educației

Vineri va avea loc o şedinţă de guvern care va fi dedicată Educaţiei, înainte de începerea noului an şcolar, ocazie cu care vor fi adoptate cinci acte normative, a anunțat, joi, ministrul Sorin Cîmpeanu.

„Mâine vom adopta în şedinţă de guvern – care va fi o şedinţă de guvern dedicată educaţiei, înainte de luni, începerea şcolii – cinci acte normative.

Vom avea programul de implementat ‘România educată’, adoptat prin hotărâre de guvern. Avem acolo definite toate obiectivele strategice şi măsurile corespondente, urmând ca, prin consultare organizată de comitetul interministerial cu întreaga societate, să avem şi acţiuni pentru atingerea acestor obiective, acţiuni concrete, să avem şi termene de implementare să avem şi bugete alocate şi responsabilităţi”, a declarat ministrul Educaţiei joi seară la Digi24.

ADVERTISING

Acesta a dat mai multe detalii despre cum se va desfășura începerea școlii, dar a spus și că Bucureștiul va ajunge la rata de infectare de 6 la mie - moment în care școlile se închid - în octombrie.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇