Proiect inedit al studenţilor: Vor intra pentru 6 zile în pielea europarlamentarilor

Proiect inedit al studenţilor: Vor intra pentru 6 zile în pielea europarlamentarilor

Societatea Studenților Europeniști desfășoară, în perioada 11-16 mai, Simularea Parlamentului European, aflat la a XII-a ediție în acest an.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Scopul proiectului este atragerea de tineri dornici să soluționeze problemele societății cotidiene, mai ales a celor care se reflectă în sfera politicului.

Proiectul se axează pe înțelegerea complexității procesului decizional în cadrul Parlamentului European. Astfel, participanții își vor antrenea abilitățile de Public Speaking și de Leadership în cadrul ședințelor de partide, de comisii și a ședințelor plenare.

În acest an, SimPE se va desfășura în mediul online, fiind o provocare pentru toți cei implicați. Partciparea se va realiza prin intermediul platformei de videoconferință ZOOM, iar dat fiind faptul contextului pandemic, aceasta va fi gratuită.

Interesul față de viitorul Europei în contextul actual a determinat alegerea temei din acest an, Gestionarea crizelor și solidaritatea în spațiul european.

Participanții vor lucra pe baza rezoluțiilor, vor propune amendamente și vor dezbate ca în Parlamentul European, aceștia urmând să fie împărțiți pe grupuri politice, partide și țări.

Este ocazia perfectă pentru acumularea de noi informații cu privire la modul de funcționare și structura Parlamentului European.

Perioada înscrierilor a început încă de pe 16 aprilie şi continuă până joi, 6 mai. Cei interesaţi se pot înscrie accesând următorul link: http://sse.ro/inscriere-simularea-parlamentului-european/.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!