Poliția s-a dus la o școală din Brașov, unde copiii de 6 ani sunt terorizați de un coleg. Director: Se manifestă astfel doar în pauze!

Poliția s-a dus la o școală din Brașov, unde copiii de 6 ani sunt terorizați de un coleg. Director: Se manifestă astfel doar în pauze!

Poliţia din Braşov face verificări într-o şcoală din oraş, după ce în mediul online au apărut informaţii privind „o situaţie” care are legătură cu siguranţa şcolară.

Presa locală a semnalat că la Şcoala Gimnazială 11 părinţii au depus, încă din prima săptămână a anului şcolar, o sesizare către conducerea unităţii de învăţământ, în care reclamă că un elev din clasa pregătitoare D îşi terorizează colegii, unii dintre ei ajungând acasă cu vânătăi în urma agresiunilor.

Jurnaliştii de la bizbrasov.ro scriu că „elevii au povestit acasă că sunt bătuţi, ameninţaţi, colegul violent intră peste ei în baie”, iar la sesizarea depusă la conducerea şcolii de către un reprezentant al părinţilor încă din 15 septembrie conducerea şcolii nu a răspuns. 

ADVERTISING

„Biz Braşov a discutat cu directorul şcolii, profesorul Mihaela-Carmen Nicodin, despre acest subiect, care ne-a spus că nu a răspuns la reclamaţia părinţilor, pentru că încă nu au trecut cele 30 de zile legale pentru emiterea unui astfel de document. Dar directorul ne-a asigurat că totul este sub control, problema este cunoscută, iar copilul violent se manifestă astfel doar în pauze.

Doamna profesor a fost în inspecţie la câteva ore, după primirea sesizării, dar copilul problemă nu ar fi ieşit în evidenţă. Deocamdată elevul nu a beneficiat de consilierea psihologului şcolii, pentru că părinţii lui ar trebui să accepte/solicite acest lucru. Dar, aparent, părinţii copilului violent au ajuns la şcoală doar vineri, unde au discutat cu ceilalţi părinţi şi, apoi, cu reprezentanţii direcţiuni. Vineri, la 2 săptămâni de la depunerea reclamaţiei”, scrie Biz Braşov.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Luni, colegii copilului nu vor merge la şcoală, în semn de protest, au anunţat părinţii acestora. Activitatea programată de către Poliţie va avea loc cu părinţii şi cu reprezentanţii unităţii şcolare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇