Ministrul Educației spune că a fost normal să fie oferite mărțișoare în pandemie și spune cum se va desfășura 8 martie în școli

Ministrul Educației spune că a fost normal să fie oferite mărțișoare în pandemie și spune cum se va desfășura 8 martie în școli

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, cataloghează drept ”o situaţie de normalitate” oferirea de mărţişoare în şcoli de 1 martie şi afirmă că nu sunt ”motive, semnale, solicitări” pentru a se lua măsuri suplimentare în vederea zilei de 8 Martie.

”Din această perspectivă (a zilei de 1 Martie – n.red.) o situaţie de normalitate şi, din semnalele pe care le avem, s-a făcut tot posibilul pentru evitarea interacţiunilor generate de această zi mai specială. Nu avem cunoştinţă să se fi întâmplat lucruri deosebite într-o zi specială”, a declarat Sorin Cîmpeanu luni seară, la Digi 24.

ADVERTISING

Întrebat dacă se vor lua alte măsuri în vedere zilei de 8 martie, ministrul a răspuns că nu există motive pentru aşa ceva.

”Nu avem motive, nici semnale, nici solicitări de schimbare pentru 8 Martie”, a afirmat Sorin Cîmpeanu.

Anterior, acesta a atras atenţia asupra respectării tuturor regulilor în aşa fel încât oferirea unui mărţişor, să nu se transforme într-o interacţiune care să faciliteze transmiterea virusului.

Citește și:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇