Ministrul Educației recomadă școlilor să mențină programul decalat

Ministrul Educației recomadă școlilor să mențină programul decalat

Aproximativ 2,6 milioane de elevi vor participa fizic la ore, de luni, cu 200.000 mai mare decât cel al elevilor care au fost prezenţi în bănci săptămâna trecută.

Ministrul Educației a recomandat unităţilor didactice să păstreze programul decalat, în aşa fel încât în pauze să nu se producă aglomeraţie în şcoli.

„Am transmis către toate şcolile recomandarea, solicitarea de a se păstra regula programului decalat, deci implicit şi a pauzelor decalate astfel încât în şcoli să nu se creeze aglomerări care să impună obligativitatea purtării măştii de protecţie. În aceste condiţii se poate renunţa la obligativitatea măştii de protecţie în curtea şcolii”, a afirmat Sorin Cîmpeanu duminică, într-o intervenţie telefonică, la Digi 24.

ADVERTISING

Capitala şi toate judeţele ţării sunt în continuare în scenariul verde din punct de vedere al infectărilor cu SARS-CoV-2, a anunţat, duminică, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

În Bucureşti, rata de infectare cu SARS-CoV-2 este de 1,06 de cazuri la mia de locuitori, în scădere faţa de ziua anterioară

Citește articolele zilei pe Spotmedia:

Noul șef al Poliției - la deal cu frâna de mână trasă

Paradoxul Rusia: economie mediocră – mare putere militară

Stratosfera s-a subțiat cu 400 de metri din anii 80 încoace. Ce urmează

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇