Media 10 la bacalaureat – Liceul Laude-Reut

Media 10 la bacalaureat – Liceul Laude-Reut

Bucurie mare, zilele acestea, în frumoasa clădire Academician Nicolae Cajal, sediul liceului Laude-Reut din Piața Leul Ierusalimului, la anunțarea rezultatelor Bacalaureatului 2020!

În ciuda pandemiei, absolvenții acestui an ne-au îmbogățit palmaresul cu:

  • o medie generală de 10 – Alina Maria Niculae (foto);
  • 22 de note de 10, la discipline precum Limba și literatura română, Matematică, Informatică, Istorie, Sociologie și Psihologie;
  • 27 medii de vârf, între 9 și 10, dintre care 16 peste 9,50;
  • media 9,47 pe centru de examen și instituție de învățământ.
Laude-Reut-2020_NICULAE-G.-ALINA-MARIA
Foto: Alina Maria Niculae

Cea de a unsprezecea generație de absolvenți ai Liceului Laude-Reut se alătură panopliei generațiilor precedente care au trecut magna cum laude acest examen, fapt pentru care, cei 16 elevi cu medii peste 9,50 vor primi trofeul Magna cum Laude, cu care pornesc la drum în cariera lor de profesioniști în domenii de mare impact pentru viitor. 

ADVERTISING

Continuăm astfel tradiția promovabilității 100% din prima sesiune, pe care cu mândrie am instituit-o în urmă cu 11 generații de liceeni și care ne situează pe loc fruntaș în învățământul preuniversitar. Felicitări elevilor, părinților și profesorilor! Multă muncă și determinare pe noul drum, dragilor noștri absolvenți!

Succesul misiunii asumate de Complexul Educațional Laude-Reut în educație stă în munca depusă de elevi, în încrederea investită de părinți și în strădania acumulată a profesorilor, constând într-o reală și susținută instruire diferențiată pe tot parcursul anului școlar, ce asigură deopotrivă pregătirea individualizată și suplimentară a elevilor, sub exigentă îndrumare – anul acesta, chiar și în sistem online!

ADVERTISING

Cu media de admitere 9,23 la liceul Laude-Reut anul acesta, avem certitudinea că generațiile viitoare de liceeni Laude-Reut vor atinge performanțe nebănuite, atât la Bacalaureat, cât și la numeroase olimpiade și concursuri. Dovada stă în rezultatul de 10 pe linie obținut la Evaluarea Națională, precum și în numeroasele note de 10 la probele aferente acestui examen, care ne situează la media 9,12 pe unitate de învățământ. Felicitări tuturor!

Dragă familie Laude-Reut, să ne revedem cu bine în septembrie, vacanță plăcută!

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇