Doctor, Inginer, Avocat, Diplomat? Cariera ta de top începe la Liceul Laude-Reut

Doctor, Inginer, Avocat, Diplomat? Cariera ta de top începe la Liceul Laude-Reut

Te afli în fața primei alegeri importante a drumului în viață, pentru următorii 4 ani în care să începi construcția carierei tale, investind inspirat în dezvoltarea ta personală și profesională

Ai cea mai mare responsabilitate față de tine însuți să fii cel bun, alege liceul Laude-Reut!

Te vom ajuta să descoperi calea potrivită abilităților tale și să te descoperi, vei crește fără să îți dai seama, iar într-o bună zi, când vine iar ceasul unei noi alegeri, precum va fi momentul când vei pleca la facultate, vei realiza câte posibilități ți se deschid la orizont, în domenii de mare impact și la nivel de leadership: medicină și biotehnologii, Drept, inginerie, IT, diplomație și relații internaționale, business, media-comunicare etc.

Familia Laude-Reut te așteaptă, te primește cu brațele deschise și mulți prieteni, precum spune și numele nostru: în limba ebraică, reut înseamnă prietenie. Iată câteva secrete Laude-Reut dezvăluite de viitorii tăi colegi, cei care au fost boboci în anul școlar recent încheiat: 

Din momentul în care s-a anunțat posibilitatea de a opta pentru profilul Științe ale Naturii, am știut că acolo doresc să ajung. De mică, ambiția mea este să studiez medicina, așadar, de atunci urmez toți pașii posibili pentru a-mi îndeplini visurile, iar alegerea pe care am făcut-o când am absolvit clasa a 8-a a fost unul dintre aceștia. De la orele suplimentare de curs la metoda de predare a materiilor pe care se axează admiterea la facultate, pot spune sincer că mă simt mai mult decât pregătită pentru a trece cu brio pragul cel mare. Recomand însă profilul Științele Naturii nu doar celor cu ambiția de a opta pentru o profesie în domeniul medical, dar și oricărui copil pasionat de științe, fie că e vorba de astronomie, microbiologie sau multe altele. (Dara, elevă Laude-Reut)

ADVERTISING

Pot descrie primul an de liceu la profilul de Științe ale Naturii ca fiind unul reușit. Toate așteptările mi-au fost atinse și depășite! Am avut o pregătire intensă la materiile de bază : biologie, chimie, fizică și matematică. Am avut parte de experiente unice în laboratoare, cu diferite experimente fizice și chimice prin care am putut înțelege materia mai bine. Cu ajutorul tuturor profesorilor am putut dobândi cunoștințele necesare care mă vor ajuta pe viitor pentru formarea unor cariere de succes. Pe lângă disciplinele de bază, am beneficiat de ore de Business English și media-comunicare, pentru care sunt foarte recunoscătoare. Acest factor, împreună cu dedicarea și pregătirea cadrelor didactice și condițiile de studiu, diferențiază Complexul Educațional Laude-Reut de alte licee. Sunt foarte fericită că fac parte din clasa de Științe ale Naturii Laude-Reut și recomand din suflet acest liceu care te pregătește pentru examene, dar mai ales pentru viață. (Olga, elevă Laude-Reut)

Consider alegerea profilului de Științe ale Naturii foarte potrivită pentru mine, atât pentru materiile predate și implicarea profesorilor, cât și pentru diferitele experiențe oferite de Complexul Educațional Laude-Reut. Mie personal îmi plac chimia, biologia și fizica, însă toate materiile care ne-au fost predate pe parcursul clasei a IX a, atât online cât și în clasă, au fost structurate foarte bine. Profilul de Științe este potrivit din punctul meu de vedere pentru oricine ar dori să aleagă în viitor o carieră în domeniul medicinei, chimiei, biologiei sau fizicii, dar nu numai atât. În timpul anului școlar am fost implicate într-o multitudine de evenimente aferente profilului de Științe, cât și celui de Matematică și Științe Sociale, am avut oportunitatea să particip la tabăra de Științe de la Institutul Weizmann din Israel. A fost o experiență captivantă ce m-a pus în fața a diferite experimente științifice. (Iris, elevă Laude-Reut)

Weizmann-Institute-for-Science_Israel_3

Te așteptăm la oricare dintre cele trei profiluri de studiu: Științe ale Naturii, Matematică - Informatică, Științe Sociale, ca boboc, în toamnă, împreună cu profesorii noștri dedicați ce îți vor fi cei mai buni prieteni în pregătirea ta de viitor, pentru universități de top din țară și străinătate, din Europa, Israel și Statele Unite ale Americii.

ADVERTISING

Îți punem la dispoziție spațiu modern de învățare, în frumoasa clădire Academician Nicolae Cajal, din Piața Leul Ierusalimului, dotată cu laboratoare moderne de fizică, chimie, informatică, limbi străine și tehnologii de ultimă generație (video-proiecție, table smart, platforme virtuale etc.).

Îți oferim programe inovatoare STEM, diplomație culturală, publică și digitală, business și antreprenoriat, marketing, comunicare și media, pregătire la cel mai înalt nivel pentru a trece examenul final de Bacalaureat cu distincție, precum 11 generații Magna cum Laude de până acum, pe curriculum aprobat de Ministerul Educației Naționale, a cărui avizare o deținem ca școală de excelență în educația preuniversitară românească.

Absolvenții sau viitorii absolvenți Laude-Reut, din pozițiile lor de profesioniști în carierele alese, ți-au pregătit un mesaj special, prin care te îndeamnă să țintești sus, întrucât vei avea întreg sprijinul Laude-Reut – cunoaște-i aici: https://bit.ly/3iYMRFh sau pe paginile de Facebook și LinkedIn ale Complexului Educațional Laude-Reut.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇