La primul început de an școlar în pandemie, doi secretari de stat de la Ministerul Educației și-au luat concediu ca să se implice în campania electorală

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat că doi secretari de stat de la minister, dintre care unul care răspunde de învăţământul preuniversitar, se află în concediu de odihnă, fiind implicaţi în activităţi legate de campania electorală.

Ea a afirmat, duminică, într-o conferinţă de presă că angajaţii Ministerului Educaţiei au făcut toate eforturile pentru ca anul şcolar să înceapă în condiţii cât mai bune şi că doi secretari de stat se află în concediu de odihnă în această perioadă.   

„Atât eu, cât şi colegii mei din cadrul Ministerului Educaţiei, am făcut toate eforturile pentru ca anul şcolar să înceapă în cele mai bune condiţii. Aşa cum cred că ştiţi secretarul de stat pentru învăţământul preuniversitar, dar şi un alt secretar de stat din cadrul ministerului Educaţiei şi-au luat concediu de odihnă pentru a putea desfăşura alte activităţi, având în vedere faptul că suntem în campanie electorală. Este vorba despre doamna Luminiţa Barcari şi despre domnul Rădulescu Dragoş”, a afirmat Monica Anisie. 

Citește și Câte școli încep luni anul în scenariul roșu și câți profesori sunt deja în spital sau în carantină, dar și declarația ministrului Educației privind dotarea elevilor: 87,7% dintre copii au tablete sau laptopuri!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇