Doctorii de viitor își încep cariera în Liceul Laude-Reut

Doctorii de viitor își încep cariera în Liceul Laude-Reut

Ți-l prezentăm pe Ciprian, absolvent 2019, actualmente student la Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, viitor doctor al României care și-a descoperit pasiunea pentru medicină pe băncile liceului Laude-Reut, deși a fost olimpic național la Geografie ani la rând.

Activitățile extracurriculare la care a luat parte la Laude-Reut i-au deschis orizonturile mult dincolo de granițele oricărei discipline. Ciprian a participat la prestigiosul concurs internațional Intel International Science and Engineering Fair, ediția 2018, dar a devenit și un excelent vorbitor de engleză, la un nivel aproape nativ. Cum i-au plăcut dezbaterile despre geopolitica internațională, a fost și membru al societății Model United Nations a liceului Laude-Reut.

ADVERTISING

Toate aceste oportunități, alături de susținerea necondiționată din partea profesorilor, i-au dezvăluit lui Ciprian drumul său în viață, ajutându-l să-și dea seama ce îi place cu adevărat și ce carieră dorește să urmeze.

Cauți cel mai bun liceu pentru dezvoltarea ta? Ciprian te încurajează să alegi Laude-Reut, specializarea Științele Naturii sau Matematică, pentru șansele care ți le oferă în domeniul medical și al biotehnologiilor.

Ciprian - Absolvent Laude-Reut

Laude-Reut este, de aproape 25 de ani, sinonim cu educația de excelență, fiind singurul liceu din România care îți oferă, în învățământul preuniversitar, programe inovatoare de diplomație culturală, publică și digitală, business și antreprenoriat, marketing, comunicare și media, ce te vor propulsa spre o carieră la nivel de leadership al lumii de mâine.

ADVERTISING

Cunoaște mai mulți absolvenți sau viitori absolvenți Laude-Reut aici: https://bit.ly/2Bf8lfG sau pe paginile de Facebook și LinkedIn ale Complexului Educațional Laude-Reut.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇