Din Liceul Laude-Reut, viitor expert în inginerie aerospațială

Ți-l prezentăm pe Theodor, absolvent 2018 și membru al familiei Laude-Reut de la vârsta de 3 ani, care studiază la Facultatea de Inginerie Aerospațială din cadrul Universității Politehnice București, fascinat de univers și măreția lui.

Theodor - Absolvent Laude-Reut

Cauți cel mai bun liceu pentru dezvoltarea ta personală și profesională? Theodor te încurajează să alegi Laude-Reut și să țintești spre stele, pentru că Laude-Reut te va sprijini!

Cunoaște mai mulți absolvenți sau viitori absolvenți Laude-Reut aici: https://bit.ly/2YuiOgw sau pe paginile de Facebook și LinkedIn ale Complexului Educațional Laude-Reut.

ADVERTISING

Laude-Reut este, de aproape un sfert de secol, sinonim cu educația de excelență. Este singurul liceu din România care îți oferă, în învățământul preuniversitar, programe inovatoare de diplomație culturală, publică și digitală, business și antreprenoriat, marketing, comunicare și media, ce te vor propulsa spre o carieră la nivel de leadership al lumii de mâine, în domeniile aferente, precum și în inginerie și știință, IT, medicină, biotehnologii etc.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇