25 de grădinițe și școli din București au tot personalul vaccinat. La licee situația stă mai prost

25 de grădinițe și școli din București au tot personalul vaccinat. La licee situația stă mai prost

25 de grădinițe și școli din București se pot lăuda că au tot personalul vaccinat, procentul fiind de 100%.

Totodată, 53 de unități de învățământ au rata de vaccinare de peste 90%, potrivit datelor Inspectoratului Școlar al Municipiului București, centralizate de Edupedu.

Dintre acestea, doar 8 sunt școli și grădinițe de stat: Școala Postliceală Sanitară „Fundeni”, Liceul cu Program Sportiv „Mircea Eliade”, Școala Gimnazială Cezar Bolliac, Clubul Sportiv Școlar „Dinamo”, Grădinița nr. 232, Grădinița nr. 111, Grădinița nr. 41, Grădinița nr. 72.

ADVERTISING

În ceea ce privește liceele din București, cea mai mare rată de vaccinare în rândul angajaților este la I.L. Caragiale (86.27%) și Sfântul Sava (86,25%).

De cealaltă parte, cea mai slabă rată de vaccinare din oraș, de doar 51,89%, este la Colegiul Mihai Viteazul.

Iată AICI lista completă a grădinițelor, școlilor și liceelor din București și procentul de vaccinare în rândul angajaților.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că vineri va anunța cum se vor desfășura cursurile începând de luni, dar a subliniat că va rămâne consecvent principiului ca şcolile să continue în format fizic.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Două săptămâni de vacanţă a fost maximum care poate fi recuperat. Pe 8 noiembrie, şcoala va începe. Există un document în care s-au prezentat măsuri propuse spre aprobare. Ministerul Educaţiei va rămâne consecvent principiului ca şcolile să continue în format fizic.

Nu voi abdica de la acest principiu. Vom avea consultări cu autorităţile sanitare şi vineri vom anunţa cum se vor deschide şcolile", a subliniat Sorin Cîmpeanu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇