Valoria susține recalibrarea companiilor la noul context de afaceri

Valoria susține recalibrarea companiilor la noul context de afaceri

Valoria, companie ce oferă servicii de training, consultanţă şi executive coaching, contribuie la recalibrarea si revenirea companiilor din criza printr-un instrument de diagnoză rapidă dar și prin pregatirea pro-bono a echipelor acestora. 

În urmă cu 3 luni mediul de afaceri s-a trezit în fața unei crize fără precendent. Din cauza restricțiilor impuse prin ordinele militare, multe dintre companii și-au suspendat activitatea, au trimis angajații în șomaj tehnic, au renegociat chirii și salarii, au redus numărul orelor de încadrare, au apelat la ajutoare venite din partea statului.

ADVERTISING

Într-o disperată nevoie de soluții la această situație fără precendent, companii cu tradiție din România și-au închis rapid activitatea. Industrii precum HORECA sau turism au devenit nerelevante. Angajații firmelor care și-au suspendat activitatea au trăit experiența șomajului tehnic. Perspectiva recalificării pentru a fi relevanți în noul context de business părea, pentru ei, imposibilă.

”Pe fondul acestei evidente incertitudini, companiile și angajații au avut, și au în continuare, nevoie de claritate și de încrederea că pot să-și atingă potențialul. Astfel, expertiza Valoria în change management, instrumente de diagnoză, resurse umane, marketing și vânzări a furnizat încredere în viitorul de creștere al companiilor”, spune Elena Badea, Managing Director

ADVERTISING

Într-un mod asumat și conștienți de rolul important pe care o companie de training, consultanță și executive  coaching îl are pentru instruirea angajaților, formarea echipelor și creșterea companiilor, consultanții Valoria și-au oferit voluntar serviciile companiilor din România. Rezultatul? 80 ore mentorat de afaceri, 32 de cursuri online cu un total de 128 de ore livrate, 3 comunități online inițiate în această perioadă pentru a răspunde întrebărilor specifice ale managerilor și antreprenorilor, 15 sinteze cu resurse relevante pentru revenirea în activitate a companiilor. Recent Valoria a lansat pe site-ul companiei un chestionar de diagnoză gratuită cu privire la nivelul de pregătire al companiilor pentru perioada post lockdown.

ADVERTISING

Toate acestea au fost pregătite și livrate pro bono de consultanții Valoria. Ghidați de misiunea companiei de a transformă potențialul oamenilor în valoare, aceștia s-au implicat în inițiativa de sprijinire a companiilor pe baza experienței cumulate de zeci de ani în industrii precum banking, asigurări, IT, producție industrială, mass-media, automotive, farma, FMCG. 

Despre Valoria

Valoria Business Solutions este o companie de consultanță, training, și coaching. Misiunea companiei este aceea de a transforma în valoare potențialul echipelor și organizațiilor. Competența, încrederea, inovația și pasiunea sunt valorile pe care le susținem prin tot ceea ce facem. Credem în oameni și în aspirația lor de împlinire personală și profesională și în dorința lor de a-și accelera potențialul. Aflați mai multe despre noi pe: www.valoria.ro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇