Perspective asupra viitorului sectorului imobiliar la Real Estate & Construction Forum & Awards 2024, organizat de Revista Business Review

700x394

Pe 18 iulie 2024 va avea loc, la Crowne Plaza București, cea de-a 23-a ediție a Real Estate & Construction Forum & Awards, organizat de Revista Business Review. Evenimentul se va concentra pe inovația în construcții, dezvoltarea durabilă și reziliența pieței, cu scopul de a modela și de a îmbunătăți viitorul industriilor de real estate și construcții.

Pentru înscrieri accesați: https://business-review.eu/br-events/realty-forum-2024#register

Participanții vor avea ocazia să se angajeze în dialoguri importante cu lideri ai industriei, experți de piață și oficiali publici de top. Forumul va oferi soluții de ultimă oră și informații utile care să asigure o creștere durabilă și profitabilă. Participanții vor putea încheia parteneriate strategice și se vor putea alătura unei comunități dedicate revitalizării și promovării mediului construit din România.

ADVERTISING

Conferința va cuprinde sesiuni privind strategiile de investiții care susțin dezvoltări imobiliare durabile, cele mai recente practici de construcție sustenabile și aplicații tehnologice inteligente. În cadrul forumului vor fi explorate noi perspective asupra planificării urbane și gestionării construcțiilor, cu contribuții de la experți și organizații de referință care influențează direcțiile industriei. Evenimentul le va oferi participanților cunoștințe care le vor permite să inoveze și să devină lideri în domeniile lor de activitate.

ADVERTISING

În plus, forumul va lansa ediția 2024 a Ghidului Real Estate Premium, o resursă cheie pentru cunoscătorii din industrie, și se va încheia cu ceremonia de decernare a premiilor Realty Readers’ Choice 2024, în cadrul căreia liderii industriei vor fi recunoscuți pentru contribuțiile lor în domeniu.

Real Estate & Construction Forum & Awards 2024 va include un panel divers de speakeri din întreaga industrie: Cristian Pistol (CNAIR), Andreea Cotiga (CPI România), Mihai Paduroiu (One United Properties), Antoniu Panait (Vastint România),  Alexandru Radulescu (ARQA), Leonard Crisean (Teleperformance România), Marcela Stancu (Genesis Property), Didier Balcaen (Speedwell), Ana Vicoveanu (CBRE România), și, Ștefan Surcel (Cushman Wakefield Echinox). Aceștia vor oferi perspective asupra evoluției peisajului imobiliar din România, își vor împărtăși opiniile privind tendințele pieței și strategiile de dezvoltare, vor discuta despre soluții inovatoare în domeniul imobiliar și vor analiza practicile de construcție sustenabilă și dinamica pieței.

ADVERTISING

Partenerii Gold: Arqa, CPI Property Group, One United Properties, Vastint, Teleperformance.
Partenerii Silver: Genesis Property, CBRE, Speedwell.
Furnizatori de vinuri: Serve Winery, Villa Vinea.
Partenerul Sustenabilității: FEPRA.
Partener Smart City: Asociația Română Smart City.
Partener de Producție: Holograma 3D.