Nicușor Dan anunță primul pas către realizarea drumului expres dintre București și Corbeanca, un proiect de peste 13 milioane de lei

Nicușor Dan anunță primul pas către realizarea drumului expres dintre București și Corbeanca, un proiect de peste 13 milioane de lei

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a fost desemnat câştigătorul procedurii de achiziţie pentru studiul de fezabilitate aferent Drumului Radial 4 – Nord Expres, care va avea o lungime de 11,5 km şi va face legătura între Bucureşti şi localitatea Corbeanca.

Potrivit edilului, valoarea investiţiei este de 13.534.799 de lei pentru servicii de elaborare a studiului de fezabilitate, a proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire şi obţinerea autorizaţiei de construire.

"DR4 - Nord Expres va avea o lungime de 11,5 km şi va face legătura între Bucureşti şi localitatea Corbeanca (Ilfov), pe ruta Bd. Poligrafiei - DNCB - Autostrada A0. În urma licitaţiei organizate de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti, a fost selectată Asocierea Grafic Tends (Leader), Studio Corona S.R.L Civil Engineering", a scris Nicuşor Dan, sâmbătă, pe Facebook.

ADVERTISING

Acesta este unul dintre cele 10 drumuri radiale care vor lega capitala și 30 de raioane din Ilfov de buclele capitalei actuale și viitoare (A0). În total, zece drumuri radiale înseamnă aproape 100 de kilometri de drumuri noi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇