Iohannis are o nouă şedinţă pe teme economice cu Guvernul

Iohannis are o nouă şedinţă pe teme economice cu Guvernul

Preşedintele Klaus Iohannis va avea, marţi, la Palatul Cotroceni, o şedinţă pe teme economice cu mai mulţi membri ai Guvernului.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, la şedinţa care va avea loc la ora 13:00 vor participa prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, şi şeful cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

ADVERTISING

Guvernul a implementat deja mai multe măsuri menite să repornească economia și anunță constant efectul lor, dar și ce noi planuri are. De exemplu, zilele trecute Ludovic Orban anunța că România intenționează să pună în practică modelul german ”Kuzarbeit”, de flexibilizare a locurilor de muncă.

De asemenea, premierul anunța în urma cu doua zile că 7.000 de companii au beneficiat până acum de programul IMM Invest, plafonul de 6 miliarde de lei fiind atins.

În plus, Asociația Română a Băncilor (ARB) spunea zilele trecute 321.000 de persoane fizice și juridice au obținut deja amânarea ratelor la credite.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

IMM Invest si amânarea ratelor la credite au fost printre primele măsuri aplicate de Guvern pentru repornirea economiei.

O.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇