Dezvoltarea proiectelor de energie regenerabilă cu finanțare 100% nerambursabilă, o nouă oportunitate pentru companii

Business Evolution, un nou webinar marca Doingbusiness.ro, vineri, 11 martie, la ora 10:00
business evolution

Fonduri nerambursabile de până la 353 de milioane de euro sunt disponibile pentru investiții în noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie eoliană și solară, cu sau fără instalații de stocare integrate, prin componenta C6 a PNRR.

Fondurile nerambursabile și PNRR reprezintă o șansă unică pentru dezvoltarea și modernizarea economiei României. Planurile ambițioase privind tranziția verde, digitalizarea, reziliența economică, dezvoltarea infrastructurii, programele de sprijin pentru cercetare și inovare in domeniul privat, coroborate cu reformele asumate ale administrației și sistemului de educatie, pot inscrie economia pe o traiectorie pozitivă.

ADVERTISING

„Green Deal”-ul european, care își propune o reducere de 55% a emisiilor de gaze cu efect de seră până în anul 2030, cu fonduri alocate de 1800 de miliarde de euro alocat acestei tranziții, oferă oportunități extraordinare pentru companiile care vor sa investească în noi capacități de producție de energie verde.

Astfel, ne face plăcere să vă invităm să fiţi online vineri 11 martie, între 10:00 şi 11:15 , în cadrul webinarului  Business Evolution: Dezvoltarea proiectelor de energie regenerabilă cu finanțare 100% nerambursabilă, dedicat persoanelor de decizie: antreprenori, directori generali, directori de dezvoltare și achiziții, directori financiari din companii care doresc să acceseze fonduri pentru dezvoltare.

ADVERTISING

Laurențiu Burmaru, Head of Sales & Markenting, Enel X România și Roxana Mircea, Managing Partner, REI GRUP, împreună cu moderatorul evenimentului, Tudor Galoș, Senior Consultant, Tudor Galoș Consulting vor oferi detalii concrete și practice despre cum puteți implementa astfel de proiecte.

Temele principale prezentate și discutate sunt legate de cerințele publicate în ghidul pentru accesarea componenței C.6 energie din PNRR pentru sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie eoliană și solară, cu sau fără instalații de stocare integrate:

ADVERTISING
  • Cum poate fi accesat acest prim proiect din componenta C6 a PNRR?
  • Cum pregătiți proiectele și cum alegeți furnizorii? Care sunt furnizorii și cum vă pot ajuta?
  • Ce proiecte de energie solară și eoliană pot fi dezvoltate?
  • Care sunt cerințele minimale pentru aceste proiecte și pentru tehnologia folosită?
  • Care au fost provocarile în dezvoltarea unor proiecte anterioare?
  • Ce alte fonduri de finanțare nerambursabilă vor fi disponibile în 2022?

Evenimentul va fi transmis live, cu ajutorul platformei Livestorm.com, care permite interacțiunea directă cu speakerii a participanților, aceștia având posibilitatea de a adresa întrebări şi mesaje invitaților și de a primi răspunsuri în timp real, în sesiunea specială de Q&A.

Participarea la eveniment este gratuită, necesită doar înregistrarea prealabilă pe pagina evenimentului: https://businessevolution.ro/

Partenerii evenimentului sunt: Enel X România, REI Finance Group, Tudor Galoș Consulting și Kompass Romania.

Promovarea evenimentului este susținută de parteneri de prestigiu, precum: Financial Market, Agerpres, Săptămâna Financiară, Jurnalul de Afaceri, Transilvania Business, SpotMedia, Spațiul Construit, București Business, Prahova Business, Revista CARIERE, Ziarul de Iași, Iași FUN, Jurnal de Craiova, Manager Expres, Cfnet. 

#BusinessEvolution |#Green Energy | #Strategy| #Tactics| #PNRR | #BusinessContinuity

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este partenerul de încredere al companiilor care doresc să se dezvolte și să se promoveze atât pe piața locală cât și la nivel internațional, oferind soluții integrate ce includ: servicii de agenție de evenimente de business online si offline, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct e-mailing, telesales, cercetare de piață, precum si un portofoliu de publicatii premium, portal de afaceri, solutii si instrumente digitale, dezvoltate pentru a asigura succesul companiilor din Romania intr-un mediu aflat in schimbare accelerata, transformari organizationale, influentat de technologii disruptive.

Deoarece oamenii sunt foarte importanti, Doingbusiness.ro pune la dispozitia managerilor de HR proiecte creative de Wellbeing, Teambuilding & Training.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇