De Black Friday, elefant.ro a vândut un apartament în nordul Bucureștiului

elefant.ro a vândut, de Black Friday, un apartament de 3 camere situat într-un complex rezidențial din nordul Bucureștiului, în valoare de peste 150.000 de euro, aceasta fiind totodată și cea mai mare comandă plasată de către un client în zilele de campanie.

Vânzările în cele trei zile de Black Friday au reprezentat aproximativ 5% din vânzările anuale ale elefant.ro. „Printre preferințele cumpărătorilor s-au numărat cărțile, seturile Lego, parfumurile și produsele pentru Crăciun”, explică Sergiu Chircă, CEO al elefant.ro.

ADVERTISING
  • Cel mai vândut produs, în întreaga campanie, a fost parfumul Calvin Klein – Contradiction.
  • Ora cu cel mai mare trafic pe site – peste 60.000 de utilizatori – a fost intervalul 07:00 - 08:00 de vineri, 12 noiembrie.
  • Ora cu cele mai mari vânzări – 500.000 de lei – a fost tot vineri, în intervalul 10-11.
  • Comanda cu cele mai multe produse a totalizat nu mai puțin de 190 de repere și valoarea sa s-a ridicat la 4.000 de lei.
  • 60% dintre comenzi au fost achitate cu numerar, iar 40% cu card bancar.
  • Cele mai numeroase comenzi au fost plasate din București, Cluj și Timiș
ADVERTISING

Elefant.ro a derulat în intervalul 11-14 noiembrie cele mai mari evenimente de shopping din an, Singles’s Day și Black Friday.

Despre elefant.ro

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind clienților o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier, în punctele de livrare proprii din București și din țară, precum și prin partenerii strategici la nivel național. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇