Cătălin Drulă anunţă că 39 de oferte au fost depuse pentru A7 Ploieşti-Buzău

Cătălin Drulă anunţă că 39 de oferte au fost depuse pentru A7 Ploieşti-Buzău

Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă anunţă, joi, ”o nouă veste bună pentru autostrăzile Moldovei”, respectiv faptul că 39 de oferte au fost depuse pentru A7 Ploieşti-Buzău.

”O nouă veste bună pentru autostrăzile Moldovei: astăzi au fost depuse 39 de oferte la licitaţia pentru construirea celor 63 km din Autostrada A7 Ploieşti (Dumbrava)-Buzău. Mai exact sunt 13 oferte pentru Lotul I Dumbrava-Mizil, 12 pentru Lotul II Mizil-Spătaru şi 14 pentru Lotul III Spătaru-Buzău. Numărul mare de oferte demonstrează pregătirea temeinică a documentaţiei, precum şi importanţa proiectului în general”, a scris, joi, pe Facebook, fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă.  

ADVERTISING

Acesta anunţă că A7, ”coloana vertebrală a Moldovei”, este un proiect de suflet pentru el.  

”M-am luptat încă din 2014, de la momentul dezbaterii Masterplanului de Transport, în 2016 pentru a fi licitată proiectarea la cheie şi, mai apoi, în cele 8 luni de mandat la Ministerul Transporturilor (...) Ne-am asigurat în aceste 259 de zile de mandat că proiectul autostrăzii A7 va fi unul modern, proiectat la standarde de secol 21 şi prietenos cu mediul”, a mai scris Drulă.  

39 DE OFERTE DEPUSE PENTRU A7 PLOIEȘTI-BUZĂUO nouă veste bună pentru autostrăzile Moldovei: astăzi au fost depuse 39...

Publicată de Cătălin Drulă pe Joi, 16 septembrie 2021

Sectorul Ploieşti-Buzău va avea 63 de kilometri lungime, 6 noduri rutiere, 160 de ha de perdele forestiere, 42 de poduri + pasaje şi 4 spaţii de servicii moderne, dotate şi cu staţii de încărcare electrice. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Mă aştept ca evaluarea ofertelor depuse astăzi să se desfăşoare extrem de rapid şi să avem un câştigător până la finalul anului. Aşa cum am spus şi săptămâna trecută, în mandatul de ministrul al Transporturilor şi Infrastructurii am impulsionat cu pasiune, energie şi curaj marile proiecte de infrastructură de transport şi o să urmăresc îndeaproape că ele se întâmplă în continuare eficient şi profesionist, în graficele stabilite cu cei responsabili”, a mai scris Drulă.

Citește și:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇