Bosch a deschis un hub de achiziții în Timișoara. În ultimul an a făcut sute de angajări

Bosch a deschis un hub de achiziții în Timișoara. În ultimul an a făcut sute de angajări

Bosch a inaugurat de curând un nou hub global de achiziții la Timișoara, mărind astfel divizia ce operează de 14 ani în acest oraș.

De altfel, doar din 2021 până în prezent Bosch a angajat la Timișoara aproximativ 600 de persoane specializate în domenii precum dezvoltare software, IT Help Desk, customer service, controlling, contabilitate, project management, logistică, achiziții și vânzări, dintre care 50 de specialiști lucrează exclusiv în cadrul noului birou, potrivit unui comunicat remis de companie.

ADVERTISING

„Timișoara este deja, de ceva vreme, unul dintre hub-urile Global Business Services (GS), astfel că decizia de a pune bazele unui hub de achiziții aici a venit oarecum natural. De asemenea, ne-a fost foarte ușor să aderăm la infrastructura și la metodele de lucru pe care le-am găsit aici și mă bucur să văd că rezultatele obținute până acum sunt foarte bune”, a declarat Steffen Hammer, vicepreședinte al diviziei de Achiziții Indirecte pentru categorii non-tehnice.

Hub-ul de achiziții de la Timișoara își asumă responsabilitatea pentru achizițiile strategice și gestionarea, la scală globală, a unor categorii de servicii și produse variate.

ADVERTISING

„Departamentul nostru acoperă întreaga paletă de activități care au legătură cu zona de achiziții, de la cercetarea pieței, până la managementul contractelor pe care le gestionăm cu ajutorul unui software avansat de achiziții de tip Source to Contract, dezvoltat pe o platforma Cloud. Acest aspect le oferă colegilor noștri foarte multe perspective de dezvoltare și de creștere”, a declarat și Adrian Comănean, managerul hub-ului de achiziții din Timișoara.

Timișoara nu e singurul oraș din România unde Bosch are operațiuni. Anul trecut, compania a început construcția unei clădiri de birouri de 21 de milioane de euro în cadrul Centrului de Inginerie din Cluj, ce ar urma să fie finalizată la începutul anului 2023.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇