BCR Leasing oferă antreprenorilor acces la soluții de finanțare în leasing financiar pentru auto și echipamente prin ecosistemul digital George

BCR Leasing oferă antreprenorilor acces la soluții de finanțare în leasing financiar pentru auto și echipamente prin ecosistemul digital George

BCR Leasing, compania de leasing din grupul BCR, oferă acces la soluții de finanțare în leasing financiar pentru autovehicule și echipamente prin ecosistemul digital George. Soluțiile se adresează atât clienților corporate, cât și microantreprenorilor și clienților PFA, iar accesul se face din magazinul George pentru Afaceri.

Oferta BCR Leasing facilitează utilizatorilor George accesarea soluțiilor de finanțare în leasing și a fost dezvoltată pentru a susține antreprenorii români în achiziția de autoturisme, vehicule comerciale ușoare și grele, precum și a altor echipamente necesare asigurarii mobilității și  eficienței operaționale. 

ADVERTISING

„Pentru cei care sunt mereu în mișcare, mobilitatea și eficiența sunt două concepte cheie, care stau la baza evoluției individuale, dar și de business. BCR Leasing răspunde necesităților de dezvoltare a economiei și susține tranziția către viitorul mobilității, prin instrumente moderne de finanțare a investițiilor antreprenoriale. Facem pași hotărâți spre viitor, către digitalizarea ofertei noastre de leasing, prin platforma George, facilitând astfel accesul la finanțare pentru clienții noștri” , a declarat Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Soluțiile de finanțare în leasing ale autovehiculelor și echipamentelor au fost dezvoltate pentru a încuraja investițiile sustenabile și oferă antreprenorilor numeroase avantaje, de la o perioadă de finanțare de până la 5 ani, cu avans începând de la 10% din prețul bunului finanțat și o dobândă variabilă în euro pe an de la 2,5% + indicele EURIBOR la 3 luni. Suplimentar, clienții pot beneficia de capital de lucru prin vânzarea către BCR Leasing a activelor aflate în proprietatea acestora, prin operațiuni de tip sale & lease back.

ADVERTISING

BCR Leasing își continuă misiunea din ultimii 21 de ani de a contribui la dezvoltarea și susținerea mediului antreprenorial din România.  Din 2019 până în prezent, portofoliul de finanțări acordate s-a majorat cu 60% astfel încât, la finalul lunii iunie va depăși valoarea de 600 de milioane de euro (3 mld. lei). 

BCR LEASING IFN este prezentă pe piață romanescă a leasingului din 2001, ca subsidiară a Băncii Comerciale Române, parte a grupului financiar central-european ERSTE Group. Compania oferă o gamă completă de servicii de leasing financiar și credit pentru achiziționarea de bunuri de folosință îndelungată: vehicule (autoturisme, vehicule comerciale, flote de autoturisme) și echipamente (mașini agricole, echipamente medicale, software și echipamente IT etc.). 

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 18 centre de afaceri și 16 birouri mobile dedicate companiilor și 323 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de cea mai mare rețea națională de ATM-uri și mașini multifuncționale – aproape 1.700 de echipamente, precum și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇