Alpha Bank România lansează "evrixa!", un nou brand care include operațiunile Orange Money

Alpha Bank România lansează "evrixa!", un nou brand care include operațiunile Orange Money

Alpha Bank România anunță începând cu luna iulie relansarea aplicației, a produselor și serviciilor preluate de la Orange Money România sub o nouă identitate digitală: evrixa!.

Astfel, toate punctele de interacțiune cu clienții – website, aplicație mobilă și comunicare directă – vor reflecta noul brand, furnizând o experiență digitală superioară. evrixa! se prezintă ca alternativă 100% digitală în sectorul bancar, oferind servicii simplu de utilizat, securizate și cu o interfață intuitivă.

Aceasta integrează platforma fintech, produsele și serviciile Orange Money în ecosistemul Alpha Bank România, accelerând astfel transformarea digitală a băncii. 

ADVERTISING

Clienții vor descoperi astfel noua identitate vizuală "evrixa!" la nivelul aplicației mobile și al produselor oferite, inclusiv al cardurilor de debit și de credit. Funcționalitățile acestor servicii vor rămâne aceleași, iar cardurile fizice emise sub brandul Orange Money vor putea fi utilizate în continuare până la expirarea lor.

"evrixa!" reflectă angajamentul nostru de a aduce o experiență bancară inovatoare și nativ digitală, adaptată nevoilor actuale ale utilizatorilor. "evrixa!"  este o redefinire a interacțiunii noastre cu clienții, furnizând soluții bancare moderne, intuitive și accesibile”, a declarat Cristian Daniel Dragoș, vicepreședinte executiv retail Alpha Bank România

ADVERTISING

Noul brand combină avantajele unei bănci tradiționale cu inovațiile unui fintech, oferind un mix unic de competențe bancare și tehnice pentru a răspunde cerințelor unei piețe din ce în ce mai digitalizate. "evrixa!" promite o experiență 100% digitală, adaptată la nevoile curente ale utilizatorilor, combinând stabilitatea financiară a unei bănci cu agilitatea unui fintech.

Procesul de achiziție, inițiat în 2023, a inclus transferul către Alpha Bank România a majorității activelor Orange Money România: baza de clienți, aplicația mobilă, portofoliul de produse digitale și, nu în ultimul rând, valoroasa echipă care a dezvoltat toate cele menționate anterior.

ADVERTISING

Astfel, "evrixa!" este echipată cu cele mai bune resurse și competențe ale ambelor lumi: cunoștințele bancare, resursele financiare și reputația Alpha Bank, combinate cu soluțiile digitale avansate și expertiza Orange Money în oferirea celei mai bune experiențe pentru clienți. "evrixa!" devine un simbol al inovației în domeniul bancar digital, adresându-se atât generațiilor tinere nativ digitale, cât și persoanelor mature, familiarizate cu tehnologia. 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank România este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare și financiare din Grecia. Activitățile internaționale ale Grupului se extind pe lângă România, și în Regatul Unit, Luxemburg și Cipru.

Alpha Bank România este o instituție financiară aflată printre primele 10 bănci din țară, cu operațiuni de bancă universală. Bancă sistemică, cu o prezență națională de 30 de ani, Alpha Bank România oferă o gamă largă de servicii și produse moderne atât pentru persoane fizice, cât și pentru IMM-uri și segmentul corporativ.

Alpha Bank România este una dintre instituțiile financiare care a inovat sectorul bancar românesc, fiind prima bancă ce a lansat pe piața locală o aplicație care transforma un dispozitiv mobil android într-un terminal POS. Totodată, în 2019 a realizat prima emisiune de obligațiuni ipotecare din România, dupa ce în 2001 a fost prima banca ce a introdus în oferta sa creditele pentru locuințe. Pentru mai multe informații despre Alpha Bank România: https://www.alphabank.ro. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇