Principalele avantaje specifice Renault Captur

Principalele avantaje specifice Renault Captur

Renault Captur este un model care a reuşit să atragă atenţia consumatorilor de toate vârstele din Europa şi România.

Motivele pentru care vehiculul este apreciat sunt numeroase, de la design compact, la uşurinţă de manevrare şi dotări tehnologice deosebite.

De ce Renault Captur?

De ce să alegi noul Renault Captur? O întrebare simplă la care încercăm în rândurile următoare să găsim răspunsul.

Modelul este unul ultracompact, perfect pentru orașele aglomerate, dar şi pentru călătoriile lungi ocazionale, ori frecvente.

ADVERTISING

Liniile sport şi optimizarea perfectă a interiorului sunt alte detalii care au atras către noul Captur şi utilizatorii tineri, care sunt mai pretenţioşi când vine vorba de estetică şi confort. 

Modelul propus de francezi este unul dinamic, vibrant şi asigură confort maxim șoferului şi pasagerilor. Pentru că vorbim de șofat, vorbim de experiențe inedite, fie că este selectat modelul pe benzină, cel pe GPL sau varianta hibridă.

Relaxare este cuvântul care caracterizează în cazul noului model. Scaunele ergonomice, poziția volanului, numeroasele opțiuni de ajustare a scaunelor şi a volanului, dar şi interiorul generos genial gândit cu o caroserie ultracompactă sunt doar câteva dintre detaliile care asigura stare de confort ridicată. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Tehnologie de ultima generaţie, experiențe de șofat la superlativ

Trebuie să recunoaştem că, în ultimii ani, compania franceză a pus accent pe dezvoltarea de tehnologii noi, accesibile care să sporească siguranța vehiculelor ce poartă acest nume.

Toate variantele Captur sunt bine echipate. Chiar şi modele de bază au tehnologii care permit manevrarea facilă a volanului, iluminare excepțională dar şi elemente de siguranţă excepționale.

Dacă luăm în calcul şi  opțiunile multimedia propuse de inginerii Renault, modelul devine chiar irezistibil. Chiar şi în variantele de bază sunt integrate panouri cu funcții deosebite. 

ADVERTISING

Un alt punct forte a lui Renault Captur este prețul! Da, faţă de alte variante din clasa lui, acesta este accesibil.  Poate fi achiziționat cu costuri minime din reprezentanțele Renault sau prin intermediul partenerilor.