Nicușor Dan anunță că vor fi montate 50 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în toate sectoarele, mai puțin în 3 și 6. Replica lui Ciucu

Nicușor Dan anunță că vor fi montate 50 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în toate sectoarele, mai puțin în 3 și 6. Replica lui Ciucu

50 de stații de încărcare pentru mașinile electrice, cu câte două puncte de reîncărcare, vor fi montate pe 11 amplasamente din București, a anunțat, joi, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

”Valoarea totală a investiţiei este estimată la 17,9 milioane lei, inclusiv TVA, iar durata de realizare este de 15 luni, dintre care două luni pentru proiectare şi 13 luni pentru execuţie. Aceste stații se adaugă celor 40 pentru care suntem în curs de obținere a avizelor de amplasare”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

ADVERTISING

Edilul spune că stațiile vor fi amplasate în toate sectoarele, mai puțin în 3 și 6. Replica primarului din Sectorul 6, Ciprian Ciucu, a venit imediat.

”Nimic in #Sectorul6, uh? Apropo, tot in Ghencea veniți sa votați? Acolo aveți buletinul, in Sectorul 6… Ce le veți spune oamenilor?”, a comentat Ciucu la postarea lui Nicușor Dan.

Iată unde vor fi amplasate cele 50 de stații:

🔋În Sectorul 1 vor fi amplasate 6 stații la Gara Băneasa (Esplanda Gării Băneasa și strada Tipografilor), una în zona parcării Piața Victoriei (spre Buzești), 6 la Expoziției (în zona World Trade Center), alte 6 la Nicolae Caranfil (strada Nicolae Caranfil).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

🔋În Sectorul 2, vor fi câte 6 amplasamente pe Chiristigiilor (strada Chiristigiilor), Bucur Obor (strada Halele Obor), Pantelimon 1S (șoseaua Morarilor – șoseaua Vergului).

🔋În Sectorul 4 va fi o stație pe Văcărești (Calea Văcărești – Arhivele Statului, spre strada Mărțișor).

🔋În Sectorul 5 vor fi amplasate 5 stații pe Bulevardul Unirii, 3 la Marriott (Calea 13 Septembrie – zona Piața Arsenalului).

🔋Alte 4 stații vor fi pentru sectoarele 4 și 5 – pe Bd. Libertății – Splai Independenței – Piața Națiunile Unite.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇