Cum te diferențiezi de concurență dacă ai un service auto?

Cum te diferențiezi de concurență dacă ai un service auto?

Dacă ai un service auto știi că afacerea ta va continua să crească dacă ai clienți multumiți care te recomandă pentru calitatea lucrărilor și grija pentru autovehiculul lor.

Știi că poți face asta doar folosind consumabile de cea mai bună calitate (fie că vorbim de piese de schimb sau de alte consumabile folosite în service) de la furnizori cu experiență în domeniu.

Unul din cele mai importante servicii este cel legat de buna funcționare a instalației electrice. De la semnalizare, pornirea motorului, cablaje, sistemul de încărcare al bateriei, sistemul de climatizare până la comenzi geamuri și oglinzi, închidere centralizată și acționarea spălatoarelor de parbriz, instalațiile electrice sunt utilizare fără încetare atât în timpul mersului cât și în timpul staționării.

cwt-mix
Foto: bramitech.ro

Pentru o conexiune sigură a firelor se recomandă folosirea conectorilor termocontractabili cu gel și a conectorilor cu cositor. Conectorul sertizabil, termocontractabil cu gel protejează și sigilează împotriva apei, a compușilor corozivi, a umezelii și a contaminanților

ADVERTISING

. Se strânge cu 40% mai repede decât produsele din nylon prevenind în acest mod deteriorarea cablului. Adezivul interior aderă foarte bine la plastic, metal, cauciuc.

Datorită faptului că produsul are o transparență ridicată există posibilitatea de a verifica oricând integritatea legăturii făcute. Acest tip de conector se utilizează în domeniul reparațiilor autovehiculelor de persoane și comerciale (camioane), în domeniul maritim și în domeniul industrial și comercial.

cs_main_crimpseal
Foto: bramitech.ro

Conectorii termocontractabili cu inel de cositor și inele de adeziv asigură etanșarea legăturii la praf și umezeală și o conexiune foarte bună între cele 2 cabluri datorită inelului de aliaj de lipire integrat. Acești conectori sunt o variantă foarte bună pentru reparații foarte rapide dar fără a sacrifica calitatea și siguranța lucrării. Puteți cumpără acești conectori pe site-ul www.bramitech.ro la prețuri de importator.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇