Senator UDMR: Iohannis a discutat azi cu Kelemen Hunor

Senator UDMR: Iohannis a discutat azi cu Kelemen Hunor

A existat luni o discuție între președintele Klaus Iohannis și președintele UDMR Kelemen Hunor, spune senatorul Cseke Attila. În ce privește demisia lui Ludovic Orban, Cseke a spus că este „un act de responsabilitate”.

Întrebat, luni seară, la Digi24, ce crede despre demisia lui Ludovic Orban, senatorul Cseke a răspuns că i se pare „un act de responsabilitate, de normalitate politică”, în condițiile în care PNL și-a dorit un număr mai mare de voturi după alegerile de duminică.

ADVERTISING

Cseke Attila a adăugat că UDMR așteaptă rezultatele oficiale ale alegerilor, după care, dacă va fi chemată la negocieri, va spune „da”.

Întrebat în acest context dacă UDMR a fost căutată până acum de PNL, Cseke a spus: „Pot să vă confirm că a fost azi o discuție între președintele Iohannis și președintele Kelemen Hunor”.

Dacă exclude sau nu posibilitatea unei colaborări cu PSD, Cseke a afirmat că, în afara discuției cu PNL, UDMR „nu a avut nicio altă discuție”: „De altfel, Kelemen Hunor a declarat de mai multe ori că în România e de dorit un guvern de centru dreapta”.

ADVERTISING

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇