Ce spune raportul INML în cazul lui Florin Roman, după ce a fost agresat de Dan Vîlceanu

Ce spune raportul INML în cazul lui Florin Roman, după ce a fost agresat de Dan Vîlceanu

Raportul de la Institutul de Medicină Legală atestă leziunile deputatului PNL Florin Roman, după agresiunea de săptămâna trecută, când a fost lovit de deputatul neafiliat Dan Vîlceanu.

Potrivit medicilor, Florin Roman are nevoie de 5 zile de ingrijiri medicale, au precizat surse parlamentare, citate de News.ro.

Roman va depune plângere la Parchetul General, în urma acestui incident, pentru ultraj, agresiune şi loviri.

Liderul deputaţilor PNL, Gabriel Andronache, a anunţat că în şedinţa conducerii Camerei Deputaţilor de luni s-a aprobat sancţiunea maximă pentru Dan Vîlceanu, şi anume reducere cu 50% a indemnizaţiei, timp de 6 luni, şi limitarea la 10 secunde, pe o perioadă de 3 luni, a luărilor de cuvânt în cadrul plenului.

ADVERTISING

Andronache a declarat că această sancțiune a fost dictată din cauza „comportamentului violent” avut de Dan Vîlceanu, deputat neafiliat, față de Florin Roman, deputat PNL, la ședința de săptămâna trecută a Camerei Deputaților.

Amintim că deputaţii Florin Roman şi Dan Vîlceanu au fost implicaţi într-o altercaţie marţi, pe holul Parlamentului.

Florin Roman spune că Dan Vîlceanu l-a agresat la ieşirea din sala de plen, cu o lovitură cu genunchiul aplicată în zona nasului.

Iată imagini surprinse de camera de supraveghere de la Parlament, în care se vede cum cei doi sunt strâns îmbrăţişaţi, se împing, iar Vîlceanu încearcă să îl muşte pe Roman de faţă, în timp ce-l ţine de gât. Ulterior, Roman cade (în afara cadrului) şi Vîlceanu se vede cum parcă îşi ia avânt cu piciorul pentru o lovitură:

Filmul bătăii dintre Florin Roman și Dan Vîlceanu

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇