Sorana Cîrstea face dezvăluiri despre o întâmplare cu Simona Halep: "O să facă deliciul publicului"

Sorana Cîrstea face dezvăluiri despre o întâmplare cu Simona Halep: "O să facă deliciul publicului"

Sorana Cîrstea (34 de ani) a scos la iveală o întâmplare cu Simona Halep (32 de ani) petrecută la o ediție a Indian Wells.

Cîrstea a povestit ce s-a întâmplat în vestiar, înaintea unui meci direct dintre cele două, jucat la Indian Wells în 2022.

Episodul cu Simona Halep a fost scos la iveală după ce Sorana Cîrstea a fost întrebată dacă există prietenie în tenis.

Chestionată dacă există prietenie în tenis, Sorana a replicat imediat: ”Absolut! Sunt prietenii în tenis, chiar în vestiare. De când am intrat eu în tenis, de acum 15 ani, s-a schimbat atmosfera în bine. Lumea e mai prietenoasă, mai relaxată. Chiar există prietenii”, a spus Sorana Cîrstea la podcastul „Vreau să știu”.

ADVERTISING

Sorana Cîrstea a scos un la iveală un episod petrecut cu Simona Halep: ”Uite, să vă povestesc ceva. Asta sigur o să facă deliciul publicului. Că e cu Simona (n.r- Simona Halep). Am jucat contra ei la Indian Wells, când m-a bătut. Cred că acum trei ani. Noi am plecat din vestiar, ne-am uitat la alta și ne-am zis: ’Baftă, baftă’.

Că sunt lucruri de bun simț… În ziua respectivă ne-am văzut în vestiar, ne-am salutat ’Bună, ce ai făcut? Unde ai fost aseară să mănânci?’. A fost o conversație absolut normală.

ADVERTISING

Ne-au chemat prin microfon ca să mergem la teren, ne-am dus la locurile noastre, ne-am urat ’Baftă, baftă’ și ne-am suit în mașinuța care ne-a dus la teren. Am stat spate în spate”, a mai spus Cîrstea.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!