FCSB cunoaște deja primul adversar european în fața căruia va evolua în următorul sezon

FCSB cunoaște deja primul adversar european în fața căruia va evolua în următorul sezon

FCSB este în sărbătoare după primul titlu cucerit după o lungă așteptare de 9 ani, la finele unui campionat pe care l-a dominat fără mari probleme.

Urmează perioada de concentrare pentru cupele europene, acolo unde FCSB își dorește chiar să bată la porțile grupelor Champions League. Până acolo însă, gruparea roș-albastră și-a stabilit deja primul adversar din afara țării pentru următorul sezon.

E vorba de un prim meci amical din cantonamentul de vară, iar Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație și manager general, a anunțat că echipa va merge în Olanda și pe 24 sau 25 iunie va avea loc un meci cu Go Ahead Eagles: „Pe 14 iunie începem pregătirea, pe 16 iunie plecăm în cantonament în Olanda. Avem deja un meci cu Go Ahead Eagles, o echipă bună. Puteam să avem o altă partidă cu Alkmaar, dar ei voiau pe 22, noi jucăm primul meci pe 24 sau pe 25. Din punctul ăsta de vedere ne-am organizat.

ADVERTISING

Au mai fost pauze. Am luat în 2005-2006 și după aceea până în 2013 au trecut 7 ani. Acum au fost 2 în plus. Măcar de am face o altă serie”, a spus Mihai Stoica la interviurile de la zona mixtă, de după partida cu Farul, scor 2-1, pe Arena Națională.

Tragerea la sorți pentru primul tur preliminar din UCL va avea loc pe 18 iunie, iar partidele în sine se vor disputa pe 9/10 iulie şi 16/17 iulie. Dacă va pierde dubla, FCSB va merge în turul 2 al preliminariilor Conference League.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!