Turneul din Statele Unite care e dornic să o aibă la start pe Simona Halep: Luăm în considerare

Turneul din Statele Unite care e dornic să o aibă la start pe Simona Halep: Luăm în considerare

Simona Halep poate fi văzută din nou în circuitul WTA, după ce și-a făcut redebutul am putea spune marți seara cu Paula Badosa, meci din primul tur al Mastersului de la Miami, turneu de 1000 puncte, unde a primit un wild-card.

Românca a revenit la 32 de ani pe terenurile de tenis, având în vedere reducerea suspendării la TAS de la 4 ani la 9 luni. Ea nu are acum un clasament, având în vedere cele 17 luni de absență în afara terenului, așa că este nevoită, pentru moment, să primească invitații de tip wild-card din partea organizatorilor de turnee.

ADVERTISING

Simona Halep face parte din echipa României pentru barajul cu Ucraina din FedCup, actuala BJK Cup, meci care se va disputa între 12-13 aprilie în Florida. Așadar, e de așteptat ca sportiva din Constanța să rămână în SUA.

Paula Badosa vs. Simona Halep | 2024 Miami Round 1 | WTA Match Highlights

Iar următorul turneu de pe pământ american este Credit One Charleston Open 500, care se va desfășura pe zgură, începând cu 30 martie: ”Simona Halep nu ne-a cerut, deocamdată, un wildcard. Mai e timp să facă acest lucru. Noi, însă, luăm în considerare să-i acordăm o invitație, dar, desigur, asta depinde și de planurile ei. Încă nu am stabilit ce jucătoare vor primi aceste wildcard-uri”, au declarat într-un comunicat de presă remis celor de la iamsport.ro, organizatorii de la Charleston, turneu pe zgură verde.

ADVERTISING

Turneul Credit One Charleston Open 500 se desfășoară între 30 martie și 7 aprilie.

Este cel mai probabil ca Simona să mai dorească măcar un meci-două de pregătire pentru partida cu Ucraina, iar astfel șansele ca ea să evolueze la Charleston sunt destul de mari.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!