Radu Drăgușin a prins o repriză într-o victorie excelentă a lui Tottenham în Premier League

Radu Drăgușin a prins o repriză într-o victorie excelentă a lui Tottenham în Premier League

Tottenham Hotspurs s-a impus în deplasarea de la Aston Villa, într-un mare duel în Anglia pentru locul 4, ultimul de Champions League, scor 4-0, cu românul Radu Drăgușin în fine pe teren, după multe etape de stat pe bancă.

Fundașul central român a profitat de accidentarea din minutul 48 a colegului său din axul central defensiv Micky Van de Ven. Drăgușin a evoluat totuși în această după-amiază ca fundaș stânga, rolul pe care îl avea azi fundașul olandez.

Intrarea lui Drăgușin a fost cu noroc pentru Spurs, care a marcat la un minut de la intrarea pe teren a românului. A punctat frumos Maddison, care a fost urmat imediat și de Johnson, patru minute mai târziu. Mai mult, Villa a rămas și cu un om în minus după intrarea ticăloasă a lui McGinn la Udogie. Coreeanul Son a mai marcat în prelungiri, cu un șut superb din careul mare, sub bara transversală, iar Werner închidea tabela pentru un superb 4-0, gol splendid la vinclu.

ADVERTISING

O victorie importantă pentru Tottenham, care rămâne pe 5, dar vine la doar două puncte în spatele formației antrenate de Unai Emery.

Este a 78-a victorie la general în înfruntările directe pentru Spurs în meciurile cu gruparea din Birmingham.

Radu Drăgușin (22 de ani) a jucat așadar 52 de minute pentru Tottenham în meciul câștigat cu Aston Villa, cea mai consistentă prestație ca durată în timp a românului de când a ajuns în Anglia. A luat însă un galben la 13 minute de la intrare, dar a avut un joc sigur, cu intervenții bune în propriul careu și cu pase simple pentru coechipieri.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!