Australian Open: S-au stabilit sferturile de finală, la masculin și feminin

Australian Open: S-au stabilit sferturile de finală, la masculin și feminin

S-au stabilit meciurile din sferturile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Australian Open.

Daniil Medvedev (Rusia) a trecut de Nuno Borges (Portugalia), scor 3-6, 7-6(4), 7-5, 6-1, în timp ce Hubert Hurkacz (Polonia) l-a învins pe Arthur Cazaux (Franța), scor 7-6(6), 7-6(3), 6-4. Alexander Zverev (Germania) s-a calificat, de asemenea, în sferturile de finală după o victorie cu 7-5, 3-6, 6-3, 4-6, 7-6(3) în fața britanicului Cameron Norrie.

Ultimul calificat în sferturile de finală a fost spaniolul Carlos Alcaraz, care a dispus de Miomir Kecmanovic (Serbia), 6-4, 6-4, 6-0.

ADVERTISING

Deja calificați erau Novak Djokovic, Jannik Sinner, Andrei Rublev și Taylor Fritz.

Astfel, în urma tuturor rezultatelor, în sferturile de finală se vor juca meciurile Novak Djokovic - Taylor Fritz, Jannik Sinner - Andrei Rublev, Hubert Hurkacz - Daniil Medvedev și Alexander Zverev - Carlos Alcaraz.

Pe tabloul feminin, Daria Yastremska a învins-o pe Viktoria Azarenka, scor 7-6(6), 6-4, în timp ce Linda Noskova (Rusia) a profitat de retragerea Elinei Svitolina (Ucraina) la 3-0 pentru rusoaica în primul set. De asemenea, s-au calificat și Anna Kalinskaya (Rusia), care a trecut de Jasmine Paolini (Italia), 6-4, 6-2, dar și Qinwen Zheng (China), care a învins-o pe Ocean Dodin (Franța), 6-0, 6-3.

ADVERTISING

Marta Kostyuk, Cori Gauff, Barbora Krejcikova și Aryna Sabalenka erau deja calificate.

Astfel, meciurile din sferturi vor fi Linda Noskova - Daria Yastremska, Anna Kalinskaya - Qinwen Zheng, Marta Kostyuk - Cori Gauff și Barbora Krejcikova - Aryna Sabalenka.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇