Anunț în miez de noapte făcut în Italia despre transferul lui Radu Drăgușin în Premier League: „Au început discuțiile”

Anunț în miez de noapte făcut în Italia despre transferul lui Radu Drăgușin în Premier League: „Au început discuțiile”

Fundașul român de 21 de ani Radu Drăgușin a mai făcut un meci mare în tricoul celor de la Genoa, vineri seara în Serie A, când grifonii au remizat cu lidera Inter, scor 1-1, cu gol marcat de internaționalul nostru.

Drăgușin a fost cel mai bun jucător de pe teren, primind o notă foarte bună, fiind extrem de lăudat de presa peninsulară. Totodată, după acest joc, în miez de noapte, cunoscutul jurnalist italian Fabrizio Romano, omul care este bine pus la punct cu toate transferurile importante din fotbalul mondial, a făcut un anunț important legat de român.

ADVERTISING

Internaționalul de 21 de ani e din ce în ce mai aproape de plecarea de la Genoa: „Înțeleg că Tottenham vrea să transfere un fundaș central până săptămâna viitoare. Sunt discuții pentru Todibo (n.r – Jean-Clair Todibo, fundașul lui Nice), dar, dacă nu se va rezolva rapid, Spurs are un alt plan.

Am aflat că Spurs a început discuțiile cu Genoa pentru transferul lui Radu Drăgușin. Oferta ar putea fi trimisă curând. De asemenea, Postecoglou (n.r – antrenorul lui Tottenham) a aprobat transferul lui Drăgușin„, a scris Romano pe fostul Twitter.

ADVERTISING

Fundașul echipei naționale a marcat un gol splendid cu capul în minutul 45 plus 7, în poarta lui Yann Sommer. Este al doilea gol din sezon pentru român, după cel din runda cu numărul 12, marcat contra Veronei.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!