Simona Halep dezvăluie coșmarul nevăzut pe care îl trăiește: Sportiva noastră a cerut ajutor specializat

Simona Halep dezvăluie coșmarul nevăzut pe care îl trăiește: Sportiva noastră a cerut ajutor specializat

Simona Halep a dezvăluit coșmarul nevăzut pe care îl trăiește după ce a fost suspendată pentru dopaj.

Sportiva noastră a mărturisit că are insomnii și stări de anxietate tot mai puternice.

"Am trecut prin perioade în care nu am putut dormi, în care am avut crize de anxietate. Sunt recunoscută ca o jucătoare emotivă. Înainte de meciuri, stresul îmi provoca dureri abdominale foarte severe. De când am primit această suspendare, parcă trăiesc în fiecare zi cu această durere și anxietate", a spus Simona Halep pentru Paris Match.

ADVERTISING

De asemenea, Simona a mărturisit că a cerut ajutor specializat și discută constant cu un psiholog deoarece se simte victima nedreptății.

"Sunt în legătură cu psihologul, mă ajută să rămân calmă și să îmi gestionez anxietățile. În general, a vorbi cu cineva este întotdeauna un lucru bun. Îți permite să înveți să accepți, chiar dacă, în cazul meu, este greu pentru că sunt victima nedreptății. Pe de altă parte, știu că nu am greșit cu nimic și nu am ce să-mi reproșez. Văzând lucrurile în acest fel mă ajută să îmi combat insomnia", a mai spus Simona.

ADVERTISING

Amintim că TAS a anunțat că Simona Halep va fi audiată între 7 și 9 februarie, după ce a făcut apel la suspendarea de 4 ani.

Suspendarea a fost stabilită de tribunalul independent Sport Resolutions, după un dosar depus de ITIA, organismul din cadrul ITF care se ocupă de dopajul din tenis.

Sportiva noastră a acuzat un tratament nedrept din partea ITIA și este convinsă că își va demonstra nevinovăția la TAS.

Ea se antrenează de zor și este hotărâtă să revină în 2024 pe terenul de tenis.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!