Elevii de la Școala de Poliție din Cluj au reclamat că au găsit viermi în mâncare

Elevii de la Școala de Poliție din Cluj au reclamat că au găsit viermi în mâncare

Conducerea Poliţiei Române a dispus, joi, un control la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, după ce elevii au reclamat că au găsit viermi în mâncare.

Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, joi, precizări, după ce în spaţiul public au apărut informaţii cu privire la nereguli în alimentaţie la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

”Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe de specialişti, pentru verificarea aspectelor semnalate. La finalizarea verificărilor, urmează a fi dispuse măsurile legale în consecinţă”, au transmis oficialii Poliţiei Române.

ADVERTISING

Potrivit Ştiri de Cluj, elevii de la Şcoala de Poliţie ”Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca au găsit viermi în mâncarea servită joi. La masa de prânz s-au servit ciorbă şi paste, în ambele feluri de mâncare fiind găsiţi viermi.

Conducerea şcolii din Cluj a respins acuzațiile, spunând că se respectă condițiile de igienă și că toată lumea care vine din afară și mănâncă la cantina școlii a apreciat calitatea mâncării, adaugă sursa citată.

O situație similară s-a înregistrat la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București, în noiembrie. Elevii au primit mâncare cu viermi de la cantină, susținea atunci Sindicatul Europol. Acest lucru se întâmplă în contextul în care pe 14 noiembrie zeci de studenți au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară. Ulterior, Academia de Poliţie s-a închis până la sfârșitul anului, studenții urmând să facă online cursurile.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇