O femeie cazată la Marriott și-a abandonat într-o pungă copilul nou născut

O femeie cazată la Marriott și-a abandonat într-o pungă copilul nou născut

O femeie de 22 de ani, cazată la Hotelul Marriott din Capitală, și-a abandonat copilul nou-născut, într-o pungă.

Un făt decedat a fost găsit într-o pungă, într-un hotel din Sectorul 5 al Capitalei. Punga a fost abandonată de către o femeie cazată în hotel.

Copilul a fost găsit duminică dimineață, în jurul orei 7, de către un angajat al hotelului.

”La data de 20 august 2023, în jurul orei 07:20,  Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curăţenie, a găsit, într-o pungă, un făt decedat.

ADVERTISING

În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii din cadrul Secţiei 17, care au confirmat cele sesizate iniţial”, anunţă luni Poliţia Capitalei.

În urma investigaţiilor, a reieşit că punga a fost abandonată de către o femeie în vârstă de 22 de ani, care era cazată în hotel.

Deşi Poliţia nu menţionează numele hotelului, surse judiciare au declarat presei că este vorba despre Marriott.

Surse citate de Gândul spun că femeia era cazată la Marriott, împreună cu un bărbat. Femeia le-ar fi spus anchetatorilor că ar fi luat medicamente pentru avort. După câteva ore, s-ar fi produs avortul, iar femeia a luat fătul, l-a pus într-un sac și l-a lăsat pe trotuarul din apropierea hotelului, unde a fost găsit de un angajat.

ADVERTISING

Anchetatorii așteaptă acum rezultatele necropsiei, pentru a stabili câte luni avea fătul. Codul Penal prevede că întreruperea cursului sarcinii, în afara unor instituții medicale, dacă vârsta sarcinii a depăşit 14 săptămâni, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇