Mihai Stoica anunță care este prioritatea numărul 1 pentru FCSB la acest start de sezon: „Așteptăm răspunsul”

Mihai Stoica anunță care este prioritatea numărul 1 pentru FCSB la acest start de sezon: „Așteptăm răspunsul”

FCSB mai are doar 12 zile până la un nou start de sezon, unul în care iarăși va spera să pună mâna pe trofeul de campioană, unul pe care îl așteaptă din 2015.

Iar o mare prioritate pentru FCSB este găsirea unui stadion pentru jocurile de acasă, având în vedere că Național Arena este ocupată o lună de zile pentru concerte. Iar marele derbi cu Dinamo are loc chiar în runda a doua, pe 23 iulie, de la 21.30, dar nu e clar încă nici acum pe ce stadion se va disputa..

Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, susține că varianta numărul 1 a rămas arena din Ghencea: „Așteptăm să primim răspunsuri la adresele pe care le-am trimis. Prioritatea #1 pentru meciul cu Dinamo e Ghencea, dar n-am primit răspuns încă. Ar fi cel mai OK pentru bucureșteni, pentru suporterii ambelor echipe. E vorba și de capacitatea stadionului.

ADVERTISING

Dacă nu vom primi acceptul să evoluăm în Ghencea, probabil că vom juca pe Arcul de Triumf, dar e păcat, pentru că acolo încap doar 7.000 de spectatori. Sperăm să se poată juca în Ghencea. Trebuie să anunțăm Liga cu 10 zile înainte de meciul cu Dinamo unde jucăm”, a declarat Stoica la televiziunea OrangeSport, în cadrul emisiunii Sport Center.

Există trei variante mari și late pentru marele derbi al României, e vorba de stadionul Arcul de Triumf, unde nu e clar dacă se va putea implementa VAR, arena din Ghencea, unde nu e deloc sigur că FCSB va fi primită, iar conducerea MaPN nu va inventa vreun alt motiv pentru a ține departe echipa de Liga 1, plus stadionul Chindiei Târgoviște, un stadion mic însă, de 8.000 de locuri.

ADVERTISING

Derbiul FCSB - Dinamo a fost programat deja, el se va juca în etapa a doua, duminică, 23 iulie, de la 21:30, urmând să fie LIVE text pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!