Mihai Stoica anunță aducerea la FCSB a unui fundaș stânga

Mihai Stoica anunță aducerea la FCSB a unui fundaș stânga

Managerul general de la FCSB, dar în același timp și președintele Consiliului de Administrație, Mihai Stoica spune că gruparea roș-albastră va forța în zilele următoare aducerea unui apărător de valoare.

FCSB tocmai l-a pierdut pe Bogdan Vătăjelu, care a semnat în cele din urmă cu U Cluj, iar acum Stoica speră să îl convingă pe Becali să aducă o dublură de valoare pentru Risto Radunovici.

MM spune că a pus ochii pe un fotbalist din Liga 1, dar nu a pronunțat încă numele lui: „Eu am în minte altceva. E un fotbalist care nu joacă neapărat fundaş stânga, dar să vedem dacă va merge Gigi în direcţia aia. E de la noi din campionat. Nu are sens să-i pronunţ numele, e sub contract cu o echipă.

ADVERTISING

Ne-ar trebui totuşi un fundaş stânga apt 100% care să poată să-l înlocuiască pe Radunovici, dar pentru noi meciul cu Anderlecht va fi un test în primul rând pentru Panţîru, să vedem dacă poate face față la nivelul asta şi în ce mod”, puncta managerul FCSB la televiziunea OrangeSport.

Singurele soluții în afara de Radunovici pentru postul de fundaș stânga acum la FCSB sunt Panțîru și Pădurariu, ultimul fiind un puști de numai 16 ani, promovat de la Academie.

Vicecampioana României va pleca, săptămâna viitoare, într-un cantonament de 11 zile în Olanda, unde va evolua, printre altele, cu PAOK sau Anderlecht în meciuri amicale.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!