FCSB pierde la scor primul amical al verii, cu Anderlecht

FCSB pierde la scor primul amical al verii, cu Anderlecht

FCSB, grupare antrenată de Elias Charalambous, a fost învinsă clar de către belgienii de la Anderlecht, scor 2-5, în primul amical antamat în cantonamentul din Olanda.

A fost un meci în care s-a decis să se dispute două reprize a cate 60 de minute, tocmai pentru ca cele două formații să poată rula tot lotul. După 2-2 la finele primei părți, echilibrul s-a rupt în mitanul secund, când pentru români au intrat pe teren mai mulți jucători de la Academie.

Florinel Coman a deschis scorul rapid în minutul 12 după o combinație cu Olaru, apoi Compagno a făcut 2-1 în minutul 40 după o finalizare din 5 metri. Benito Raman a făcut dubla pentru belgieni în prima parte, una în care Andrei Vlad a alternat intervențiile sigure cu micile gafe.

HIGHLIGHTS: RSC Anderlecht - Fotbal Club FCSB | 2023-2024

FCSB a fost apoi foarte vulnerabilă cu juniorii folosiți după pauză, e vorba de jucători precum Ciobanu, Pădurariu, Toma, David Popa și Tănasă. Mult mai matură, Anderlecht a profitat de acest aspect și a marcat pe banda rulantă, până la 5-2. A intrat pe teren chiar și Ionuț Panțîru, după pauza de peste doi ani care i-a dat peste cap cariera, primind și banderola de căpitan.

ADVERTISING

FCSB în prima repriză: A. Vlad - Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic - Olaru (cpt), Ad. Șut, Djokovic - Cordea, Compagno, Fl. Coman.

FCSB în partea secundă: Vlad - V. Crețu, Dawa, Haruț, Panțîru (cpt) - Edjouma, Șut, Olaru -Radaslavescu, Miculescu, Vali Gheorghe.

Trecuseră 8 luni de zile de când cele două echipe se duelau în grupele Conference League, bifând două egaluri, 0-0 și 2-2.

Pentru FCSB urmează un alt amical de gală, pe 5 iulie, cu PAOK Salonic.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!